HeraUnique
Fanka BB :)
Luźno już raz napisałaśDziewczyny pomyłka chodziło mi o wątek czerwcowe mamy 2021

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luźno już raz napisałaśDziewczyny pomyłka chodziło mi o wątek czerwcowe mamy 2021
Ot to to!!!Gorzej! Ja przez Was myślę, że mogę być! A jak kreski nie będzie to se domaluje, żebyście widziały! Oooooo![]()
O to chodziło dziękiNie rób testu bo ma prawo pokazać biel. Pamiętaj że ja latam z [emoji375]![]()
Podesłać Ci markera wrazie co?Ot to to!!!
Teraz zjarzylam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] jak słoń w ciąży chodzą [emoji1787][emoji1787]O dużo miesięcy*
Czyli, w ciul
XD
Jaki masz termometr? Zwykły czy owulacyjny?Potwierdzam ja akurat cały cykl mierze o 6.30 +/- 30 minut i temperatura wspomaga bardzo w określeniu owu i kiedy okres przyjdzie.
Cierpliwości nigdy za wiele. Ty chyba mnie zapamiętałaś nie z wredoty tylko z tej cierpliwości[emoji1787][emoji1787][mention]młoda1994 [/mention] cierpliwa jest [emoji48] nie wiesz o tym? [emoji16][emoji16]
Ja już z 2 razy miałam 2 kreski przed okresem, później przychodziła @ i okazywało się, że Zarodek odrzuconyO to chodziło dzięki❤❤
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Weź od młodej cierpliwość [emoji38]
Albo będzie cie gonić z siekiera xD
Luźno już raz napisałaś [emoji2272] ja myślałam, że chodzi Ci o październikowe 2 kreski [emoji3166] ale akurat taki wątek jest dobry, bo widzę, że dziewczyny tam mocno się wspierają w cieniu cienia [emoji854]