HeraUnique
Fanka BB :)
Ja po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącuJabłko se zjedz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącuJabłko se zjedz![]()
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ty to jesteś udana. Ja też zaraz flachę otworze.Ja oszukane piwko [emoji16]
Same alkusy tu [emoji23][emoji23][emoji23] się dziwią ze w ciąże zajść nie mogą [emoji23][emoji23][emoji23]
To woda rano. Ja np po zwykłym mleku co do kawy leje mam masakrę. Muszę bez laktozyJa po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącu![]()
Hahaha na bogato[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ty to jesteś udana. Ja też zaraz flachę otworze.
Jestem za jestem za[emoji1787] zapraszam do Niemiec.Kurde laski jesteście mega.
Może jakieś spotkanko przed zaciazeniem i %%%? [emoji28][emoji28]
Ja tam nic nie widzęOjj poczytajcie jej posty
Zaraz ja pewnie z siekierki od niej dostanę![]()
Siekiera leciNic dziwnego patrzysz na takie wpisy @młoda1994 I aż strach napisać [emoji28][emoji12][emoji12]
Dobra... Biorę dwie flachy ale nie pije bo nie lubie.Jestem za jestem za[emoji1787] zapraszam do Niemiec.
Miała kilkanaście zgrzytow jak nie więcejJa tam nic nie widzęale ja mogę mieć spaczone widzenie, bo sama nie jestem lepsza
kiedyś usłyszałam, że jak się patrzy mi w oczy jak jestem zła to widać kije baseball-owe
![]()