młoda1994
Fanka BB :)
To znaczy że jesteś grzeczna w stosunku do mnie [emoji16]Nie kojarzę. Chyba mi się upiekło [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy że jesteś grzeczna w stosunku do mnie [emoji16]Nie kojarzę. Chyba mi się upiekło [emoji28]
Mój wujek zmarł, a kuzyn ma zrosty na płucach po przebyciuMojego byłego siostra leży w szpitalu ma koronę![]()
I zajebiscie mi z tymCzyli nie istniejesz![]()
joke
![]()
Dotrzymam Ci towarzystwaO su3, zatestujemy razem
Ja mam usuwanie migdalka na 30 listopad 2021. Xd zdążę urodzić, a byłam zapisać się w lipcu. W sumie nie wiem po co mam usunąć skoro nie choruje ale lekarz uznał że minimalnie za duży.O tak zgadzam się. Grubo przesadzają z tym wymyślonym koronawirusem. Mój m przez to ma operacje z września przesunięta na luty przyszły rok
[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]Mój wujek zmarł, a kuzyn ma zrosty na płucach po przebyciu [emoji2368] najlepsze, że oboje przechodzili to ***** w styczniu czyli za nim zaczęli trąbić o tym, i lekarze nie wiedząc co jest młodemu, stwierdzili, że tak na płucach i podali mu chemię [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
O tak zgadzam się. Grubo przesadzają z tym wymyślonym koronawirusem. Mój m przez to ma operacje z września przesunięta na luty przyszły rok
Ja biel w poniedziałek już ujrzałamDotrzymam Ci towarzystwa ❤ jutro 3 dni do @, muszę zobaczyć tą biel.![]()
Te terminy to jakiś kosmos. Teraz jak nie masz objawów koronawirusa to do lekarza nie ma po co iść.Ja mam usuwanie migdalka na 30 listopad 2021. Xd zdążę urodzić, a byłam zapisać się w lipcu. W sumie nie wiem po co mam usunąć skoro nie choruje ale lekarz uznał że minimalnie za duży.
[emoji33][emoji33][emoji33]Mój wujek zmarł, a kuzyn ma zrosty na płucach po przebyciu [emoji2368] najlepsze, że oboje przechodzili to ***** w styczniu czyli za nim zaczęli trąbić o tym, i lekarze nie wiedząc co jest młodemu, stwierdzili, że tak na płucach i podali mu chemię [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]