reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Możesz mieć chociaż nadzieję, że zrobia. 😀 Mi pobrali, ale nic z tego nie wynika. Żadnej grupy podanej, opisu, tylko że jest jakieś zapalenie niewielkie i nie wiadomo czym spowodowane ani nic. Kompletnie nic z tego badania nie wynika. Byłam u dwóch różnych lekarzy, oni nic nie widzą. Sama w końcu kupiłam Albothyl profilaktycznie, potem będzie Lactovaginal, bo już nie mam na nich siły. A ciekawe, bo nigdy nie miałam żadnych objawów infekcji.
Do mnie po cytologi Gin dzwoni tylko wtedy jak coś wyjdzie. Jak jest w porządku to nie dostaje informacji zwrotnej 🤷‍♀️

Zdrowie kochane kobitki [emoji3059][emoji3059]
IMG_20201007_203622.jpeg

Mój czasami ma tak samo [emoji2356] choć dziś się zdziwiłam, bo wstałam rano A on nie spał bo ząb co boli. To sobie pomyślałam no tak będzie chodził "osrany " cały dzień, ale jednak nie [emoji848][emoji848] więc albo coś mu się pozmienialo, albo udawał ból [emoji23]
Myślał że chcesz go wykorzystać z rana to wolał udawać bol[emoji1787]

reklama
Do góry