reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Od jakiego TSH w ciąży lekarz dał Wam leki?Ja miałam w piątek bodajże 2,28. W dokumentach z poprzedniej ciąży znalazłam że norma w 1 trymestrze jest do 2,32, więc jestem mega blisko. Zastanawiałam się czy na szybko się gdzieś umawiać czy już poczekać do 15.10 co gin powie. Zaznaczę że w pierwszej ciąży też miałam podwyższone i brałam euthyrox
Mi nie dał przy tsh 2,19.

reklama
@Ariszka chodzi o to ze wpisała w zeszyt, ze pobrała mi na glukozę a w praktyce pobrała tylko na Tsh i alt ... 😞 dziś mam wizytę u endo to zapewne zleci mi glukozę może z insulina dla pewności czy wszystko Ok. Obawiam się cukrzycy ciążowej... oby wyniki były dobre.

Ja tez o tym myślę. U mnie jest sierść nawet w jedzeniu i na praniu wyjętym z pralki wiec to będzie wyzwanie. Polecam do podłogi myjkę parowa vileda. A nad tym jak pozbędę się sierści z łóżeczka dalej sie zastanawiam🤔😅
Ja wszystkie meble typu kanapy, krzesła jadę rolka do ubrań. Ale nie wiem jak to będzie... Boję się tego bardzo. Do tego moja kotka w nocy mnie budzi , bawi się ciągle ... Ajj to będzie wyzwanie. Tym bardziej na 55m2...

@Ariszka chodzi o to ze wpisała w zeszyt, ze pobrała mi na glukozę a w praktyce pobrała tylko na Tsh i alt ... 😞 dziś mam wizytę u endo to zapewne zleci mi glukozę może z insulina dla pewności czy wszystko Ok. Obawiam się cukrzycy ciążowej... oby wyniki były dobre.
Czemu tak zrobiła? Pierwszy raz sie z tym spotykam🤔 czemu się obawiasz cukrzycy? Mialas wczesniej? Ja po pierwszej ciazy sie mierzylam i ciagle rano na czczo bylo trochę za wysoko wiec od razu na 1 wizycie gin mi zlecil krzywa cukrowa. Dzis mam teleporade z diabetologiem. Zobaczymy co powie. Jak coś przeoczyłam w postach to przepraszam ale nie pamietam czy mialas jakies problemy z cukrem🤔

Ja wszystkie meble typu kanapy, krzesła jadę rolka do ubrań. Ale nie wiem jak to będzie... Boję się tego bardzo. Do tego moja kotka w nocy mnie budzi , bawi się ciągle ... Ajj to będzie wyzwanie. Tym bardziej na 55m2...
My musieliśmy zaczac na noc zamykać drzwi od sypialni bo nasze jak szaleją to są straty w ludziach😅😅 w sumie z tymi rolkami dobry pomysł, bo ja zawsze odkurzaczem a rolkami tylko ubrania. Dzięki 😁😁

Dziewczyny kto dołącza do "klubu rozmów z porcelaną"?😂 Od wczoraj moje mdłości przeszły na wyższy level, już kończą się wymiotami 🤦 mam nadzieję , że będzie to nie często... Ale wczoraj wieczorem było okropieństwo. Tak źle się czułam, później jeszcze te wymioty już prawie w nocy. Miałam nadzieję tylko że szybko zasnę. A w nocy śniło mi się, że wracam z pracy do domu , za mną idą goście a w domu pełno kup kocich, nawet na grzejnikach. I ja sprzątałam i sprzątałam a wszyscy siedzieli przy stole jedli kolację nic się nie przejmowali. A ja 3 worki na śmieci kup pozbierałam....

Dziewczyny kto dołącza do "klubu rozmów z porcelaną"?😂 Od wczoraj moje mdłości przeszły na wyższy level, już kończą się wymiotami 🤦 mam nadzieję , że będzie to nie często... Ale wczoraj wieczorem było okropieństwo. Tak źle się czułam, później jeszcze te wymioty już prawie w nocy. Miałam nadzieję tylko że szybko zasnę. A w nocy śniło mi się, że wracam z pracy do domu , za mną idą goście a w domu pełno kup kocich, nawet na grzejnikach. I ja sprzątałam i sprzątałam a wszyscy siedzieli przy stole jedli kolację nic się nie przejmowali. A ja 3 worki na śmieci kup pozbierałam....
Hahaha 😁🤪😅 coraz lepsze te sny, trzeba założyć wątek o dziwnych ciążowych snach😅

reklama
Do góry