coca
Fanka BB :)
Jesteś kochana [emoji3590][emoji3590]
Nieprawda, jestem wredna [emoji16] strzelam do Ciebie z łuku i ukradłam Ci siekierkę. To prawie jakbym teraz ja dzierżyła berło [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś kochana [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie które od was dostaje. Ale chyba znów zaczynam się nakręcać i myśleć tylko o ciąży a to na mnie źle wpływa. A było tak dobrze [emoji85]
Niech mnie ktoś czepniealbo [emoji375] czy jeszcze [emoji1018]
Będę się za Ciebie modlićDziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie które od was dostaje. Ale chyba znów zaczynam się nakręcać i myśleć tylko o ciąży a to na mnie źle wpływa. A było tak dobrze [emoji85]
Niech mnie ktoś czepniealbo [emoji375] czy jeszcze [emoji1018]
Będę się za Ciebie modlić [emoji3526] Pogadam z Tym na górze, żeby się zainteresował [emoji16]
To oddaje Ci te szansę na.blizniakiZazdrość mnie zżera [emoji41]
No.powiem Ci że przerzucam się z flo na nią, jest lepsza, dokładniejszaJa ją lubię, używam już 2 miesiąc [emoji2][emoji2]
No.powiem Ci że przerzucam się z flo na nią, jest lepsza, dokładniejsza![]()
[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]Będę się za Ciebie modlić [emoji3526] Pogadam z Tym na górze, żeby się zainteresował [emoji16]
Właśnie ja byłam spokojna przez 3 miesiące nawet na gwałt nie starałam się co ma być to będzie sobie mówiłam. Teraz zaś coś się po przestawiało choć teraz tyle problemów ze napewno to nie jest odpowiedni moment na dziecko.[emoji375][emoji3548][emoji1018] Rozdawałaś tak chojnie cierpliwość że w końcu dla ciebie brakuje[emoji85] a tak poważnie żadnej z nas nakrecanie nic nie da wręcz może tylko zaszkodzić, sama wiem doskonale że łatwo nie jest ale spróbuj oczyścić glowę i zająć czymś innym. A nim się obejrzysz będziesz w upragnionej ciąży[emoji8]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Nieprawda, jestem wredna [emoji16] strzelam do Ciebie z łuku i ukradłam Ci siekierkę. To prawie jakbym teraz ja dzierżyła berło [emoji23][emoji23]
A może i lepiej?[emoji848] może dziecko pojawi się w najmniej odpowiednim momencie[emoji85][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]Właśnie ja byłam spokojna przez 3 miesiące nawet na gwałt nie starałam się co ma być to będzie sobie mówiłam. Teraz zaś coś się po przestawiało choć teraz tyle problemów ze napewno to nie jest odpowiedni moment na dziecko. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Obojętnie kiedy ale żeby było [emoji85]A może i lepiej?[emoji848] może dziecko pojawi się w najmniej odpowiednim momencie[emoji85][emoji3059]