Mała.czarna
Fanka BB :)
Kurde zawsze musi być cosJeśli pojawi sie na twarzy to nie jest niebezpieczna, gorzej jak wyskoczy w miejscu intymnymja w 1 ciąży kilka razy miałam i córka zdrowa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde zawsze musi być cosJeśli pojawi sie na twarzy to nie jest niebezpieczna, gorzej jak wyskoczy w miejscu intymnymja w 1 ciąży kilka razy miałam i córka zdrowa
Nigdy nie może być idealnieKurde zawsze musi być cosale dobrze że u Ciebie sie dobrze skonczylo :*
Oj dużo zdrowia Wam życzęMnie też dziś boli głowa migrenowoNie poszłam do pracy, syn wstał zasmarkany strasznie i z nim zostałam. Mam jeszcze jeden dzień urlopu na opiekę nad dzieckiem. A teraz sobie zmierzyłam temperatury i mam 37,1 Coś niedobrze to wygląda.
Ojaa, wsółczuję bo już sama też wiem co to znaczy... od wczoraj mam mdłości konkretne. Dziewczyny, macie jakieś sposoby na śniadanie? Żeby go od razu nie oddać?Hej
Wracam właśnie z laboratorium z mdlosciami takimi ze zaraz schowam sie gdzies w krzaki
Pytałam o cenę cytomegali i jest to 36,90 za igG i 36,90 za igMWiec ja bede na dniach robic.
Mi w pierwszej ciąży pomagał tylko imbir. Tzn robiłam sobie wodę z imbirem. Później przez dłuuuugi czas miałam wstręt do imbiru[emoji23][emoji23]Ojaa, wsółczuję bo już sama też wiem co to znaczy... od wczoraj mam mdłości konkretne. Dziewczyny, macie jakieś sposoby na śniadanie? Żeby go od razu nie oddać? [emoji28] Ja po zdjedzeniu śniadania siedzę już godzinę zielona[emoji1785]
Ja jem platki z mlekiemOjaa, wsółczuję bo już sama też wiem co to znaczy... od wczoraj mam mdłości konkretne. Dziewczyny, macie jakieś sposoby na śniadanie? Żeby go od razu nie oddać?Ja po zdjedzeniu śniadania siedzę już godzinę zielona
![]()
to nie ma najmniejszego sensu, bo na tym etapie ciazy u roznych kobiet beta moze roznic sie tak bardzo, ze naprawde nie ma co porownywacDziewczyny możecie napisać jakie miałyście bety i w którym dokładnie tygodniu byłyście?
Zrobiłam dzisiaj betę- 28 dcZobacz załącznik 1187212
Ja mialam w 30dc 271 w 32 670Dziewczyny możecie napisać jakie miałyście bety i w którym dokładnie tygodniu byłyście?
Zrobiłam dzisiaj betę- 28 dcZobacz załącznik 1187212