Starlights
Fanka BB :)
O to to to. Mmmmmm nugetsy z McDonalda z sosem słodko-kwaśnymHahaha
JA TEZ JE UWIELBIAM! wlasnie tylko z tym sosem

ja wiem ze to jakis sztuczny przemielony wytwor ale tak raz na rok je kupuje...
 ja wiem ze to jakis sztuczny przemielony wytwor ale tak raz na rok je kupuje... 

gratuluje postu mcdonaldowego
 gratuluje postu mcdonaldowego  ja to co jakiś czas musze coś wrzucić na ząb bo słabne
 ja to co jakiś czas musze coś wrzucić na ząb bo słabne 

. Staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko i wyglada na to, że się udało
. Staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko i wyglada na to, że się udało  . Beta 14 dni po owulacji 139,82 a po 48 godzinach 359,94. To chyba dobry przyrost? Tylko coś te wartości wydają mi się niskie. Jak narazie żadnych większych objawów oprócz bóli podbrzusza
. Beta 14 dni po owulacji 139,82 a po 48 godzinach 359,94. To chyba dobry przyrost? Tylko coś te wartości wydają mi się niskie. Jak narazie żadnych większych objawów oprócz bóli podbrzusza  . Na wtorek umówiłam się do lekarza i mam nadzieję, że będzie już coś widać żeby potwierdzić ciążę ☺. A tymczasem spróbuję nadrobić jak najwięcej postów
. Na wtorek umówiłam się do lekarza i mam nadzieję, że będzie już coś widać żeby potwierdzić ciążę ☺. A tymczasem spróbuję nadrobić jak najwięcej postów