Mama2018mama
Fanka BB :)
Norma 2.5 ale w artykułach wyczytalam ze martwić się trzeba po 2.9Norma jest do 2,5 , ja też na siłę bym się nie zastanawiala 2,1 to jest bardzo dobry wynik [emoji4]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Norma 2.5 ale w artykułach wyczytalam ze martwić się trzeba po 2.9Norma jest do 2,5 , ja też na siłę bym się nie zastanawiala 2,1 to jest bardzo dobry wynik [emoji4]
Wczoraj dostałam info , że dzisiaj ma być gotowa i cisza na razie [emoji1745]@Kamiśka :) a administracja łaskawie odpisała w końcu? [emoji52]
Ugh, a tu tyle duchów nas obserwuje, że aż strach cokolwiek pisać czy wstawiaćWczoraj dostałam info , że dzisiaj ma być gotowa i cisza na razie [emoji1745]
Nic nie dałam radę jak powiedział , że skończył to się rozpłakałam i się zhiperwetylowalam że aż wstyd [emoji1751][emoji1751] średni ze mnie Kozak [emoji6].Podziwiam Cię że dałaś radę [emoji173][emoji173][emoji173] Dzielna dziewczyna [emoji3059]
Ja piszę to co mi genetycy mówili a nie artykuły [emoji6] że każdą wartość powyżej 2,5 powinno się diagnozować.Norma 2.5 ale w artykułach wyczytalam ze martwić się trzeba po 2.9dlatego zawyzylam te liczby [emoji13][emoji13]
O tak mam to samo... Czasami jak złapie to zasnąć nie dam rady [emoji1751][emoji17]Dziewczyny czy Wy też macie problem z zespołem niespokojnych nóg? Mam takie dziwne uczucie mrowienia, kłucia w nogach, ale zdaża się też na ramionach [emoji52] nigdy nie miałam problemu z zasypianiem, a teraz niektóre noce to koszmar [emoji52]
A powiedz kochana, kiedy mierzył dzieciątko, to co mówił?Nic nie dałam radę jak powiedział , że skończył to się rozpłakałam i się zhiperwetylowalam że aż wstyd [emoji1751][emoji1751] średni ze mnie Kozak [emoji6].
Ale powiem Wam że szok ile tam kobiet i to młodych [emoji17] jedna wychodzi kolejna wchodzi [emoji29][emoji29]
Dziewczyny czy Wy też macie problem z zespołem niespokojnych nóg? Mam takie dziwne uczucie mrowienia, kłucia w nogach, ale zdaża się też na ramionachnigdy nie miałam problemu z zasypianiem, a teraz niektóre noce to koszmar
![]()