reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Będę wiedziała czy moje dziecko jest zdrowe?? Bez robienia amniopunkcji? No nie wiem co zmieni. Zastanawiam się nad tym. Nie wiem czy w ogóle mam kase na takie badanie. Muszę obgadać to z partnerem.
No oczywiście, ale chodziło mi o to, że napisałaś że chciałabyś zrobić nifty w tej sytuacji jaka nastała teraz w Polsce. O to mi chodziło co zmieni teraz akurat nifty

Dziewczyny witam się choć jestem nie ukrywam,zestresowana. Mam już poronienia za sobą dlatego boję się już wszystkiego:(. Dzisiaj mam 39 dc, test pozytywny, beta z dziś 313, owulacje miałam prawdopodobnie około 20 dc. Nie wiem czy to nie za mało. Wiem że liczy się przyrost, zrobię bete w poniedziałek, ale stresuje sie:(

W jakim sensie?
Dziewczyny a jak oceniacie wizyty u lekarza w obecnej sytuacji?
W obecnej sytuacji zakazu aborcji miałam na myśli, taka wiedza pozwoliłaby mi i innym dziewczynom podjąć decyzję o ewentualnym wyjeździe za granicę.
No oczywiście, ale chodziło mi o to, że napisałaś że chciałabyś zrobić nifty w tej sytuacji jaka nastała teraz w Polsce. O to mi chodziło co zmieni teraz akurat nifty

No siema kumpelko [emoji2956]

Dziewczyny witam się choć jestem nie ukrywam,zestresowana. Mam już poronienia za sobą dlatego boję się już wszystkiego:(. Dzisiaj mam 39 dc, test pozytywny, beta z dziś 313, owulacje miałam prawdopodobnie około 20 dc. Nie wiem czy to nie za mało. Wiem że liczy się przyrost, zrobię bete w poniedziałek, ale stresuje sie:(

W jakim sensie? W obecnej sytuacji zakazu aborcji miałam na myśli, taka wiedza pozwoliłaby mi i innym dziewczynom podjąć decyzję o ewentualnym wyjeździe za granicę.

No siema kumpelko [emoji2956]
Ale też nie do końca rozumiem serio [emoji23] jak zrobisz usg prenatalne (chyba że i tego zabronią), to też przy ewentualnych wadach będziesz mogła jechać za granicę. Chyba że chodzi Ci o to, że nifty da Ci tą wiedzę szybciej czy co? (Nie wiem kiedy się robi)

reklama
Do góry