Kasia0685
Fanka BB :)
Kasia z kotem ma nadzieję na siusiakaO, czyli Kasia z kotem jeszcze nie wie, co się kryje☺

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia z kotem ma nadzieję na siusiakaO, czyli Kasia z kotem jeszcze nie wie, co się kryje☺
Haha No widzisz, a ja dziewczynkę bym chciała, a tu siusiak taki, ze nie ma szans na przemianęKasia z kotem ma nadzieję na siusiaka![]()
Myślę, że Kamiska i magnolia jako moderatorki tamtego forum po prostu miały dość pretensji... Nie wiem tego na pewno, bo to nie jest tak, ze na prywatnym sie kogoś obgaduje itd., ale ja na ich miejscu pewnie tez na jakiś czas bym sobie odpuściła publiczne po tylu często niedorzecznych pretensjach...Dziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadaćDziękuję
![]()
Haha, skąd pomysł , że dostanę? Mi tu dobrze, nigdzie nie idęDziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadaćDziękuję
![]()
O panie, a wiesz, ile jeszcze dojdzie i odejdzie?Dziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadaćDziękuję
![]()
W każdym momencie można przecież przestać pisać i zacząć znowu@Kasia0685 - ja mam dostęp do zamkniętego, ale chcę się i tu udzielać.
Inna rzecz, że zastanawiam się, czy w ogóle forum nie odpuścić, ale to muszę sobie jeszcze na spokojnie przemyśleć.