• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny;) chciałabym się rozgościć już teraz w tej grupie;) wcześniej byłam w temacie inseminacji, później in vitro. Obecnie jestem w 7 tygodniu, termin na 21 czerwiec. Chciałam zapytać jak tam Wasze samopoczucia? Czy któraś z Was ma może problemu z "brudzeniem na brązowo"? U mnie macica tak pracuje, że mam małe podbrudzanie z tytułu pękania naczynek. Lekarze zapewniają, że to normalne. Podobno pęcherzyk płodowy cały czas wierci ba tym etapie dziurkę jeszcze w macicy, aby wejść głębiej. Któraś z Was miała coś podobnego? ;)

reklama
Kiedy informowalyscie pracodawcę o ciąży? Ja jestem na zwolnieniu od lekarza rodzinnego, ponieważ nim dowiedziałam się o ciąży byłam chora, ale mam trudny system pracy, po 12h z dojazdem ok 2 godziny w jedna stronę. Nie wyobrażam sobie wrócić do fizycznej pracy teraz jednak nie wiem czy to odpowiedni moment aby informować już przełożonego.
Ja w sierpniu usłyszałam, że mam się dobrze zabezpieczać, bo jestem za dobrym pracownikiem 😕 więc chciałabym z tą informacją wytrzymać do świąt, nie wiem czy nikt nie zauważy.

Nadrobie was wiwczorkiem bo miałam dzisiaj zajob... Jeszcze kurs na cmentarze zrobiliśmy przez to zamkniecie od jutra...
I tadam stoi przed Wami sierota nr 1 [emoji1751][emoji85]
Poslizgnelam się na mokrej podłodze i wyłożyłam na tyłek w kuchni na kafelki...
Głowa w górze, ręce na brzuchu a grzmotnelam kością ozonową i chodzę jakbym miala nasrane w majtach [emoji24][emoji24][emoji24]
Boli że nie pytajcie...
Tylko tyłek. Nic więcej sie nie dzieje ale serio ledwo chodze i az boje sie nocy...

reklama
A dlaczego kogoś z wczoraj nie? Ktoś dopiero się może dowiedział o ciąży, nie chciał pisać od razu po pojawieniu się dwóch kresek ( jak ja ;D) . Ale niech robią moderatorki jak uważają :)

Ja też na forum jestem od niedawna, po przy pierwszej stracie przestałam pisać, bo nie miałam o czym :) teraz minęło już kilka tygodni, sieć czuję się coraz pewniej i powoli się rozkręcam także na forum, ale nie wiem czy będę umiała wypełnić dzienną normę. Jeśli nie będziecie mnie chciały w prywatnej grupie to zrozumiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry