coca
Fanka BB :)
Mi też, zrobiłam kolejny i ciemnieje! [emoji86][emoji7]
Super [emoji3526] to wasz czas dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też, zrobiłam kolejny i ciemnieje! [emoji86][emoji7]
A już myślałam że po owulacji i nici z tego cykluSuper [emoji3526] to wasz czas dziewczyny!
Ja staram się o drugie dziecko, syn ma 8 lat, ja 35.. Tak życie mi się poukładało, że już z nowym partnerem.. Będzie już kilka cykli ale w przeciwieństwie do dziewczyn, które wcześniej pisały ja byłam bardzo zadowolona z opieki w UK.. Wróciłam 2 lata temu i zaczynam się zastanawiać czy czasem właśnie te różnice mnie nie blokują.. Tam chciałam rodzić naturalnie, w domu, w basenie.. Kupilam co trzeba, położna robiła co tylko mogła aby tak było.. Przetrzymalysmy 2 tyg po terminie ale juz wtedy musieli wywoływać. Martwi mnie to, że tu nie mam wielkiego wyboru jesl8ichodzi o nfz..Ja się właśnie kładę spać, ale napisz coś o sobie, bo nie śledziłam październikowych od początku i nie wiem jak sytuacja wyglada u Ciebie [emoji3526] ja mam 32 lata, staram się o pierwsze dziecko, niedługo, bo 4cs dopiero. Dziś 5dc się kończy, w końcu. I chyba tyle [emoji2368] [emoji16] raz jeszcze witaj i przynieś nam wszystkim trochę szczęścia i nadziei zgodnie z nickiem [emoji16] listopadzie - strzeż się, nadciągamy [emoji23][emoji110]
Rodzenie w basenie to musi być bardzo super doświadczenieJa staram się o drugie dziecko, syn ma 8 lat, ja 35.. Tak życie mi się poukładało, że już z nowym partnerem.. Będzie już kilka cykli ale w przeciwieństwie do dziewczyn, które wcześniej pisały ja byłam bardzo zadowolona z opieki w UK.. Wróciłam 2 lata temu i zaczynam się zastanawiać czy czasem właśnie te różnice mnie nie blokują.. Tam chciałam rodzić naturalnie, w domu, w basenie.. Kupilam co trzeba, położna robiła co tylko mogła aby tak było.. Przetrzymalysmy 2 tyg po terminie ale juz wtedy musieli wywoływać. Martwi mnie to, że tu nie mam wielkiego wyboru jesl8ichodzi o nfz..![]()
Ja to zakupiłam depilator laserowy ale coś mi nie wychodzi bo to trzeba się laserowac w określonych odstępach czasu i między tymi zabiegami najlepiej nie golić zwykła maszynka tylko przed już samym zabiegiemJa akurat miałam na pachy i nogi, tam nie miałam ale planuję![]()
Może tym razem będzie mi dane się dowiedzieć..Rodzenie w basenie to musi być bardzo super doświadczenie![]()
Ale przy laserowej depilacji włoski powinny być jak najkrótsze, tzn najlepiej zupełnie ledwo coJa to zakupiłam depilator laserowy ale coś mi nie wychodzi bo to trzeba się laserowac w określonych odstępach czasu i między tymi zabiegami najlepiej nie golić zwykła maszynka tylko przed już samym zabiegiemwięc od kiedy chodzę do ginekologa to jest niemożliwe żeby się nie golić , no bo przecież kuźwa nie pójdę do gina z 0,5 cm odrostem na niej . Spaliła bym się że wstydu i zresztą mój zarost nachodzi trochę na uda i trochę na pośladki więc moje golenie depilatorem laserowym to niewypał
a od maszynki już mnie swędzi skóra ...
No tak, to ja wiem . Ale jak ogole się laserowym i za 4 tygodnie mam powtórzyć to w tym czasie nie można się golić , a często wypada tak że mam wizytę za tydzień lub dwa no to i tak muszę się ogolić zwykła maszynka i już nici z czekania z następnym goleniem 4 tygodnie ... Dlatego to mi nie wychodzi i włoski nadal rosną. Jedyne co mi się udało to pod pachami jest ich mniejAle przy laserowej depilacji włoski powinny być jak najkrótsze, tzn najlepiej zupełnie ledwo co![]()
Są takie specjalne, porodowe.. Mało tego do kompletu wysyłają sitko.. Był taki czas, że zastanawialam się po co ono.. Zaczęłam czytać forum i się dowiedziałam..Poza tym pod koniec ciąży położna przychodziła do mnie do domu
Może tym razem będzie mi dane się dowiedzieć..![]()
Oplułam telefon herbatą [emoji1787][emoji1787][emoji1787]A ja dziś cały dzień na tapecie miałam temat kanalizacji i ścieków. Myślę sobie oderwę się od tego tematu, wejdę na wątek i co ? ... [emoji3] Temat za mną chodzi, gówniana sprawa. [emoji16][emoji12]