Testu wskazują na pik może on sie utrzymywać dłużej niż jeden dzien, u niektórych jest to kilka godzin, bierz pod uwagę ten pierwszy pozytywnyDziewczyny bo miałam jeszcze ostatnią sztukę testu owulacyjnego i go wykorzystałam ( tak wiem, że robi się tylko do pierwszego pozytywnego) Myślałam, że już będzie blada kreska a tu taka sama ciemna jak na wczorajszym ( ciemniejsza od kontrolnej) to ile czasu do tej owu mam? Jeszcze od 24 do 48h? Zgłupiałam
Pytam bo już trochę zmęczona jestem dzisiaj, ale nie chce też odpuszczać w tak ważnym czasie
![]()
reklama
Agnness
Fanka BB :)
Mi
Przy clo pękały nawet jak miały 23/25mm, więc pewnie jak wszystko zależy od organizmuCzasami są 2, 1 na pewno zawsze pęka i ma mniej więcej 21mm/22mm
HeraUnique
Jasne, że takMi
Przy clo pękały nawet jak miały 23/25mm, więc pewnie jak wszystko zależy od organizmu
Gonzi
Nie. Już ze 2,5 roku nie brałam. Ale w marcu poroniłam a teraz od kilku miesięcy znów problemy z zajściem...A nie jesteś przez przypadek zaraz po odstawieniu anty?
Tak więc wyszedł negatywny , widocznie moje pęcherzyki pękną dużo później niż mówił lekarz.Hej Wam !Jestem po dzisiejszej wizycie u ginekologa. Dziś mój 9 dc , z lametta. Więc sprawdzaliśmy czy są pęcherzyki. Jadąc do kliniki dzisiaj stwierdziłam że chyba nici z tego cyklu stymulowanego bo kłuł mnie jajnik lewy od rana , lewy mam niedrożny to stwierdziłam że i tak się nie uda. A tu na wizycie USG pokazało dwa pęcherzyki w prawym jajniku
jeden ma 19 mm, drugi 16 mm i że jutro raczej nastąpi owulacja
i mam od dziś robić testy owu . Więc o 21 zrobię i Wam pokażę . Tylko dziwne bo mi się jeszcze nawet śluz nie rozkręcił po miesiączce. Narazie jest woda ( w owulke mam białko jajka kurzego)
HeraUnique
Spokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mmTak więc wyszedł negatywny , widocznie moje pęcherzyki pękną dużo później niż mówił lekarz.
Zastanawiam się czy dzisiaj zacząć bobosexySpokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mmmoje pękają przy ok 21mm
A wiesz może jak rosną na dobę pęcherzyki ? Czy to indywidualnie ?Spokojnie miały tylko 19mm a ten drugi tylko 16mmmoje pękają przy ok 21mm
HeraUnique
Możesz zacząćZastanawiam się czy dzisiaj zacząć bobosexyczy nie za wcześnie
Ogólnie mówi się, że 2mm na dobę, ale pewnie jak ze wszystkim zależy od kobietyA wiesz może jak rosną na dobę pęcherzyki ? Czy to indywidualnie ?
reklama
Dzięki za doedukowanieMożesz zacząćnie skupiaj się na samych dniach płodnych bo stracisz fun z seksu
Ogólnie mówi się, że 2mm na dobę, ale pewnie jak ze wszystkim zależy od kobietyI przede wszystkim od kobiety zależy jak duży rośnie żeby pęknąć
![]()