coca
Fanka BB :)
Sama się powstrzymałam [emoji3526] aż się dziwię ze mam tyle silnej woli. Poczekam do jutra [emoji16]
Tez bym tak chyba zrobiła [emoji3526] jestem dumna [emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama się powstrzymałam [emoji3526] aż się dziwię ze mam tyle silnej woli. Poczekam do jutra [emoji16]
to może być lottoA Ty kiedy masz termin @?
Jak tam dzisiaj? Przyjechała ciociaa?Ja jutro też termin @ ale poczekam z testem
WitajcieJak tam dzisiaj? Przyjechała ciociaa?U mnie na razie cisza pewno się przesunęła tak jak myślałam, objawów zerooo
Ja teraz od pozytywnego testu owu codziennie przez trzy dniJa wychodzę z założenia, że jeśli coś nie przynosi efektów trzeba zmienić taktykę![]()
Ja teraz od pozytywnego testu owu codziennie przez trzy dnijestem już po więc teraz 12 dni oczekiwania na okres, najgorszy czas dla mnie [emoji24]
Super! Też będę testować w tym terminie , trzymam kciuki za NasDziewczyny jestem taka szczęśliwa! Dla większości z was to nic nadzwyczajnego ale dla mnie to mały cud.
Pierwszy raz od pol roku mam potwierdzona piękna owulacje, pecherzyk tez był idealny, dobrej jakości i mąż współpracował jak należy. Teraz testowanko 17 listopada. Wreszcie mogę mieć nadzieje. Wiem ze od owulacji do ciąży to jeszcze daleka droga ale dobrze wiedzieć ze leki na mnie działają i może nie trzeba będzie robić in vitro![]()
A jak temperatura?U mnie dzisiaj 12 dpo, jutro termin @. Jeszcze siku nie robiłam i walczę ze sobą, testować dziś czy jutro![]()
Ciut w dół, ale nie drastycznie. Jutro rano jak będzie jeszcze bardziej w dół to nie będę robić testu.A jak temperatura?![]()