HeraUnique
Fanka BB :)
Wow... Głowa do góry, to tylko 3tygJak pisałam może to znak ze należy odpuscic.
Widocznie mam byc matka dla jednego dziecka...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow... Głowa do góry, to tylko 3tygJak pisałam może to znak ze należy odpuscic.
Dziękuje za wsparcieWow... Głowa do góry, to tylko 3tygna spokojnie, delikatna przerwa i od nowa. Nie można się poddawać
![]()
no to ja Ci Jej zazdroszczę z całego serca !!! Ze świecą w ręku taka teściowa. Mi juz się o mojej pisać nawet nie chce a Ona jutro będzie ... i wiesz co jest najgorsze,że choć nie moja wina będzie to i tak będzie moja O .Niekoniecznie [emoji6] chwali moje posiłki, mnie, ogólnie nigdy nie stanęła po przeciwnej stronie, po prostu taki typ człowieka, wszystkich by kochała. Lubimy się [emoji2368] Myśle, ze się cieszy ze synuś znalazł fajna (w jej opinii) babkę [emoji2368] nie każda teściowa to potwór. Moja niedoszła przyszła teściowa - to był koszmar od pierwszego dnia, szczerze jej nienawidziłam i płakałabym, jakbym miała z nią żyć w bliskich kontaktach
Ja nie mam problemu z byciem na forum, bardziej dołujące jest otocznie co druga w rodzinie q ciąży zaraz bedą rodzic, w pracy zwolnienia i tak to idzie jak krew z nosa...Nie myśl tak
Poprostu to tylko 3 tyg, nie pół roku, nie 3 msc dasz radę
Odpocznij może od forum na ten czas
O nie ! Nawet tak nie myśl. Ja też mam syna za 15 dni 6 lat będzie miał i mam zamiar dać mu rodzeństwo i się nie poddamyJak pisałam może to znak ze należy odpuscic.
TrzeciTo jest Twój pierwszy cykl starań?![]()
Oj, nie myśl tak! Może będziesz musiała tylko troszkę dłużej poczekać, ale nie poddawaj się!Jak pisałam może to znak ze należy odpuscic.
Moja córka skonczyla tydzień temu 8 lat... teraz według rzadu juz jest dorosła i noże sama siedzieć w domu na zdalnej... bo mi opieka nie przysługuje juzO nie ! Nawet tak nie myśl. Ja też mam syna za 15 dni 6 lat będzie miał i mam zamiar dać mu rodzeństwo i się nie poddamychcociaż syn mówi,ze chce mieć 12 sióstr i jednego brata
![]()
Ale, żeby nie było tak kolorowo to ma jedną wadępozazdrościć Ci tylko teściowej![]()
Straszne to jest wedlug mnie. A jak coś się stanie odpukac, to czyja będzie wina. Twoja. Bo zostawiłaś dziecko samo bez opieki! I będziesz najgorsza matką.Moja córka skonczyla tydzień temu 8 lat... teraz według rzadu juz jest dorosła i noże sama siedzieć w domu na zdalnej... bo mi opieka nie przysługuje juz