Gryfin
Fanka BB :)
Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałamA na co jest acard?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałamA na co jest acard?![]()
No proszę, znów czegoś nowego się dowiedziałam [emoji6]Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałam
Tylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operacjęNo proszę, znów czegoś nowego się dowiedziałam [emoji6]
My oboje byliśmy na antybiotyku ale lekarz nie kazał się ograniczyćWięc zapewne w następnym cyklu też się powstrzymamy od starań [emoji17] no trudno, zdrowie jest ważniejsze [emoji57]
Dziewczyny przyszła przesyłka z apteki - mam acard i ovarin i nie zawaham się ich użyć ale jak? Ovarin 1x po 2 tabletki a acard? Tak jak na opakowaniu napisali?
Acard jest lekiem "rozrzedzającym krew", zapobiega zlepianiu się płytek krwi. Bez konkretnego zalecenia lekarskiego bym go nie stosowałaTylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operacjęmyślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement diety
Tak dokładnie jak napisałam, lepiej być ostrożnym i zasięgnąć porady lekarzaAcard jest lekiem "rozrzedzającym krew", zapobiega zlepianiu się płytek krwi. Bez konkretnego zalecenia lekarskiego bym go nie stosowała![]()
Tak wiem, że to nie jest suplement. Nie zamierzam tego brać, potraktowalam to raczej jako ciekawostkę.[emoji6]Tylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operację [emoji846] myślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement diety