coca
Fanka BB :)
Dokładnie tak jak mowisz
U mnie witamy 1dc jednak cykl bez owu jak gin przypuszczał... Kupuje testy owu i zaczynamy wyszukiwać oowuu. Trzymajcie kciuki[emoji120]
No trzymamy, trzymamy [emoji110] pierwszy raz z testami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak jak mowisz
U mnie witamy 1dc jednak cykl bez owu jak gin przypuszczał... Kupuje testy owu i zaczynamy wyszukiwać oowuu. Trzymajcie kciuki[emoji120]
Taak.. Myślałam że się obędzie bez nich ale jakoś muszę zweryfikować moje przypuszczenia co do owu z testami. I sprawdzę progiem. Chyba poszukam jakiego nowego gina najlepiej gin-endo w jednymNo trzymamy, trzymamy [emoji110] pierwszy raz z testami?
Taak.. Myślałam że się obędzie bez nich ale jakoś muszę zweryfikować moje przypuszczenia co do owu z testami. I sprawdzę progiem. Chyba poszukam jakiego nowego gina najlepiej gin-endo w jednym
Właśnie też chce to sprawdzić czy owu zgadza się z moimi obserwacjami. A ten gin no ufam mu bo był przy mnie przy poronieniu i szczerze porozmawiał i podniósł na duchu także jako lekarz super ale tyle już chodzę do niego a żadnych efektów stymulacji owu czy coś..Dokładnie tak zrobiłam ostatnio [emoji3526] nie do końca miałam zaufanie do nowej ginki, olewała moje plamienia ale nieszczególnie tłumaczyła czemu niby mam się nimi nie martwić no i mimo pęcherzyka i grubości endo oznajmiła cykl bezowulacyjny, zamiast poprosić o przyjście jeszcze raz, a w zasadzie to powiedziała, ze mam nie przychodzić zanim w ciąże nie zajdę lub za rok. Sprawdziłam ją właśnie testami i progiem i od razu umówiłam się u sprawdzonej endo-ginki.
A co do testów owu - okazuje się, ze mam zwykle owulacje później niż mi się wydawało [emoji2368] wiec dla mnie przydatne narzędzie, tym bardziej, ze teraz musze jej wypatrywać bo od 3dpo mam brać luteinę.
Właśnie też chce to sprawdzić czy owu zgadza się z moimi obserwacjami. A ten gin no ufam mu bo był przy mnie przy poronieniu i szczerze porozmawiał i podniósł na duchu także jako lekarz super ale tyle już chodzę do niego a żadnych efektów stymulacji owu czy coś..
Taakaleten już wie jaki problem itp a znowu tłumaczyć od nowa wszystkoa gin i endo się cenią to kasa idzie bo gdzie teraz a NFZ...
Do bani ten 1dc brzuch boli dawno takiego początku cyklu nie miałam. W ogóle w tym roku cykl mi się rozjechał na maksa poprzedni cykl wywoływanym dupkiem ale po wzięciu 5tabletek rozkręciło się krwawienie to odstawiłam. Wcześniej po braniu dupka na wywolanie udało się zajść a tera lipaaa.
Taakaleten już wie jaki problem itp a znowu tłumaczyć od nowa wszystko [emoji39] a gin i endo się cenią to kasa idzie bo gdzie teraz a NFZ...
Do bani ten 1dc brzuch boli dawno takiego początku cyklu nie miałam. W ogóle w tym roku cykl mi się rozjechał na maksa poprzedni cykl wywoływanym dupkiem ale po wzięciu 5tabletek rozkręciło się krwawienie to odstawiłam. Wcześniej po braniu dupka na wywolanie udało się zajść a tera lipaaa.
Dobrze ze są chipsy okresowe bo bym z bólem głowy i brzucha zwinęła się w kłębek i poszła spać [emoji85]