HeraUnique
Fanka BB :)
Dlatego też pisze, że każdy jest inny.po części to prawda. Każda z nas jest inna i inny organizm ale ja zachodząc w pierwsza ciąże miałam już spora nadwagę a jak ważyłam 56kg nie zaszłam w ciążę przez 3 lata![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego też pisze, że każdy jest inny.po części to prawda. Każda z nas jest inna i inny organizm ale ja zachodząc w pierwsza ciąże miałam już spora nadwagę a jak ważyłam 56kg nie zaszłam w ciążę przez 3 lata![]()
do 17 to ja wyjdę z siebie i stanę obok chyba, ahh ta moja niecierpliwośćNiestety jeszcze nie, mówili, że wieczorem więc podejrzewam że koło 17
Dziękuję, że o mnie pamiętasz :*
Jak ja wytrzymam, to Ty teżdo 17 to ja wyjdę z siebie i stanę obok chyba, ahh ta moja niecierpliwość![]()
ja mam nadzieję,że będzie u Ciebie i u każdej z Nas, które pragną mieć szyję oplecioną malutkimi rączkami ❤Jak ja wytrzymam, to Ty też
Beta i tak będzie malutka raczej, o ile w ogóle będzie.
Mam podejrzenie, że owulacja przesunęła mi się o 2 dni, bo mam zaznaczone w aplikacji, silny ból jajników 28 października - co by dawało dzisiaj 12 dpo. Jeśli to prawda, to nie dziwne, że testy wychodzą słabo. Poczekam do wyników to wszystko będzie jasne. Może się okazać, że w ogóle żadnej ciąży nie ma....