93kora
Moderator
no to dobrzeRewelacyjnie już, smak i węch wrócił, bóle po 3 dniach ustąpiły.... A no i nie brałam nic, bo wiedziałam że może być ciąża. Raz tylko paracetamol, bo już wytrzymać nie szło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrzeRewelacyjnie już, smak i węch wrócił, bóle po 3 dniach ustąpiły.... A no i nie brałam nic, bo wiedziałam że może być ciąża. Raz tylko paracetamol, bo już wytrzymać nie szło
Cześć, jakie polecacie aplikacje do monitoringu? Używam FLO ale tam nie ma opcji by zaznaczyć kiedy miało się owulacje :/ na monitoringu byłam 28.10 i 29.10 brałam zastrzyk otrivielle. A w aplikacji pokazuje mi ze „szczyt” był 31.10 na podstawie okresu i nawet nie wiem kiedy testować, a co dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam nieregularne![]()
Witaj! My też z mężem staramy się o trzecie dzieckoCześć Dziewczyny, jestem tu nowa
Od tego cyklu zaczęliśmy z mężem starania o 3 dzidziusia. Obecnie jestem w 23 dniu cyklu. I mam nadzieję, że @ nie przyjdzie. W tym cyklu robiłam testy ovu, przy mojej 2 ciąży bardzo mi pomogły, bo okazało się, że ovu miałam ok 17dc i tym razem było tak samo. Trzymam również za Was kciuki.
w jakim wieku są Twoje dzieci? Moje rocznik 2018 i 2020 :-)Witamy witamyCześć Dziewczyny, jestem tu nowa
Od tego cyklu zaczęliśmy z mężem starania o 3 dzidziusia. Obecnie jestem w 23 dniu cyklu. I mam nadzieję, że @ nie przyjdzie. W tym cyklu robiłam testy ovu, przy mojej 2 ciąży bardzo mi pomogły, bo okazało się, że ovu miałam ok 17dc i tym razem było tak samo. Trzymam również za Was kciuki.
Trzymam kciukiHej dziewczyny. Zaspalamznów różowe plamienia. Ubieram się i lecę w kolejkę czekać do ginekologa
![]()
Możesz w flo zaznaczyć sama owulacjeCześć, jakie polecacie aplikacje do monitoringu? Używam FLO ale tam nie ma opcji by zaznaczyć kiedy miało się owulacje :/ na monitoringu byłam 28.10 i 29.10 brałam zastrzyk otrivielle. A w aplikacji pokazuje mi ze „szczyt” był 31.10 na podstawie okresu i nawet nie wiem kiedy testować, a co dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam nieregularne![]()
Hej dziewczyny. Zaspalam[emoji85] znów różowe plamienia. Ubieram się i lecę w kolejkę czekać do ginekologa [emoji17]
trzymam kciukasyU mnie dziś termin @ i na razie na szczęście nie czuje by się zbliżała. Oby tak już zostało [emoji1695][emoji1695]
Tak własnie robię, bo wzięłam euthyrox i musiałam odczekaćJa zatestuje najszybciej 20tego. Ehh może kawka ?
![]()
O moje dziecko też jest z 2018. Dokładnie z listopada, a twoje z którego miesiąca? [emoji6]Ja używam OvuView polecam choć ma taką wadę że jak zajdziesz w ciążę to nie zmienia się w apke ciazowe jak inne.
Witaj! My też z mężem staramy się o trzecie dzieckow jakim wieku są Twoje dzieci? Moje rocznik 2018 i 2020 :-)