Ancka
Fanka BB :)
Nawet jeszcze wizyty nie umawiałam bo nie wierzęwidać widać super. Gratulacje. Będziesz powtarzać innym testem za kilka dni czy po prostu już czekasz do wizyty?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jeszcze wizyty nie umawiałam bo nie wierzęwidać widać super. Gratulacje. Będziesz powtarzać innym testem za kilka dni czy po prostu już czekasz do wizyty?
Oj chciałabym bardzo
Chodziło, że @Anio0lek dołączy do nasno właśnie też tak myślałam ale jak przeczytałam, że dołączysz do @Katrinaka i @Anio0lek to trochę mnie to zbiło z tropu i myślałam, że coś przegapiłam i gratulacji nie złożyłam![]()
No skoro tak.mowisz to ja nie będę protestować
Aaaa teraz czaje
Ja estradiol miałam badany w okolicach owulacji ( potwierdzona monitoringiem ) wskazuje na dojrzałość pęcherzyka równocześnie miałam tez wtedy pobieranego proga i lh- dwa razy co drugi dzienJa prolaktyne miałam dwa razy raz 2-5dc i raz pod koniec tak jak mówisz tj 20-22dc dla mnie to koncowkaEstradiol tez w 3dc i potem chce sama z siebie zbadać w 12dc przed owu wtedy mozna cos wyczytac o owulacji tez a proga po owulacji
![]()
Widać widac po cichu gratulujeNo tak widać na zdjęciu![]()
Ja tez mam FertilSafe od lipcaJa też Fertilsafezobaczmy jak się będzie sprawdzał
![]()