blanny
Fanka BB :)
Cześć! U mnie całkiem dobrze.cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ?miłego dnia
![]()
Witaj!I ja się witam w 1dc.
przez jakiś czas Was tylko podglądałam, ale chyba czas się przywitać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć! U mnie całkiem dobrze.cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ?miłego dnia
![]()
Witaj!I ja się witam w 1dc.
Nie ma na to mojej zgody [emoji36]
Szykowałam się psychicznie na ten moment od dnia owulacji kiedy to musieliśmy przerwać starania przez infekcje męża. Wtedy była rozpacz ale teraz naprawdę jest dobrze. Cieszę się, że @ już jest bo w końcu zaczął sie cykl, w którym zaczniemy się starać tak jak trzeba [emoji847][emoji7]Nowy cykl nowe mozlowosci [emoji16][emoji16]
Szykowałam się psychicznie na ten moment od dnia owulacji kiedy to musieliśmy przerwać starania przez infekcje męża. Wtedy była rozpacz ale teraz naprawdę jest dobrze. Cieszę się, że @ już jest bo w końcu zaczął sie cykl, w którym zaczniemy się starać tak jak trzeba [emoji847][emoji7]
Mam ogromną nadzieję, że przed świętami zobaczę upragnione II. Tego sobie i wszystkim Wam życzę z całego serca[emoji173]
Cześć! U mnie całkiem dobrze.Facet postanowił obudzić mnie "przytulankami". Ledwo skończyliśmy, wstała córka. W ostatniej chwili się wyrobiliśmy wręcz, haha.
Do dni płodnych jeszcze trochę oczywiście.
To dzień się zaczął fajnie![]()
Trzymam kciuki,żeby był owocnyWitam witam [emoji846]
U mnie idealnie, bo od dzis zaczynamy ten fajniejszy okres w miesiacu czyli starania [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji64]
Witam/WitamyI ja się witam w 1dc.
cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ?miłego dnia
![]()
No z tą zimą racjaHej Hej. I ja witam się w sobotnie przedpoludnie. U mnie pogoda już od dawna nierozpieszcza, brakuje mi słońca ale czego się spodziewać o tej porze roku. Bardzo bym chciała żeby było śniegu po kolana i mróz, taka prawdziwa zima jak w latach '90. Może wtedy człowiek by też inaczej funkcjonował. Po za tym u mnie 4dc. Samopoczucie też mało ciekawe bo ciągle myślę o tej swojej tarczycy. Nigdy nie miałam z nią problemów a teraz te wyniki mało fajne [emoji17] czekam jeszcze na wynik testosteronu, prolaktyne, lh i fsh. Ciekawe czy tam mnie coś zaskoczy. Wyniki pewnie w poniedziałek albo wtorek.
Hej Hej. I ja witam się w sobotnie przedpoludnie. U mnie pogoda już od dawna nierozpieszcza, brakuje mi słońca ale czego się spodziewać o tej porze roku. Bardzo bym chciała żeby było śniegu po kolana i mróz, taka prawdziwa zima jak w latach '90. Może wtedy człowiek by też inaczej funkcjonował. Po za tym u mnie 4dc. Samopoczucie też mało ciekawe bo ciągle myślę o tej swojej tarczycy. Nigdy nie miałam z nią problemów a teraz te wyniki mało fajne [emoji17] czekam jeszcze na wynik testosteronu, prolaktyne, lh i fsh. Ciekawe czy tam mnie coś zaskoczy. Wyniki pewnie w poniedziałek albo wtorek.
Ja też mam arytmię ale nigdy bardziej się w to nie wgłębiałam. Nie biorę leków bo lekarz mowil, że musiałabym brać cały czas więc zrezygnowałam. Wstyd mówić ale jedną z moich przyjemności jestCzy Ty również zawsze w okolicach października j listopada masz pogorszenie objawów arytmii?