Ja korniszona nie widzę![]()
No tak faktycznie, nie dało się ukryć, kolejnoty w całej okazałościZobacz załącznik 1201411tu masz mojego Synusia - porównaj sobie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korniszona nie widzę![]()
No tak faktycznie, nie dało się ukryć, kolejnoty w całej okazałościZobacz załącznik 1201411tu masz mojego Synusia - porównaj sobie![]()
Mam nadzieję,że to po prostu gorszy dzień, może coś zjadła i jelita miały większy problemHej dziewczyny ale miałam noc... Pisałam wam wczoraj że Nadia się napina i ściska nóżki cały dzień az się poci. Wieczorem długo nie mogła zasnąć po 22 zaczęła poplakiwac że boli ja brzuszek, nie chciała jeść tylko dużo piła, brzuch był twardy i wzdęty.. Pomasowalam jej brzuszek tak jak to robili w szpitalu by pobudzić jelita i zaczęły głośno pracować. Przed 1 wymiotowala, po wymiotach od razu zasnęła a od 4 zaczęły się kupy. Najpierw twarde później normalne i tak do 8 rano w sumie aż 7 razy ją przewijałam.. Chodzę jak cień dzisiaj ale najważniejsze że ona czuje się już dobrze.. A dopiero pisałam że z jelitami wszystko jest ok![]()
Tez bym obstawiala dziewczynkeHej, jak myślicie, lekarz sugeruje dziewczynkę? O której marzę Zobacz załącznik 1201408Zobacz załącznik 120140816 tyd. Moze macie podobne zdjęcia, chętnie wymienię doświadczeń
Najgorzej jak maluszki maja jakies problemuHej dziewczyny ale miałam noc... Pisałam wam wczoraj że Nadia się napina i ściska nóżki cały dzień az się poci. Wieczorem długo nie mogła zasnąć po 22 zaczęła poplakiwac że boli ja brzuszek, nie chciała jeść tylko dużo piła, brzuch był twardy i wzdęty.. Pomasowalam jej brzuszek tak jak to robili w szpitalu by pobudzić jelita i zaczęły głośno pracować. Przed 1 wymiotowala, po wymiotach od razu zasnęła a od 4 zaczęły się kupy. Najpierw twarde później normalne i tak do 8 rano w sumie aż 7 razy ją przewijałam.. Chodzę jak cień dzisiaj ale najważniejsze że ona czuje się już dobrze.. A dopiero pisałam że z jelitami wszystko jest ok![]()
myśle ze wymarzona dziewczynka jestHej, jak myślicie, lekarz sugeruje dziewczynkę? O której marzę Zobacz załącznik 1201408Zobacz załącznik 120140816 tyd. Moze macie podobne zdjęcia, chętnie wymienię doświadczeń
Córcia jak nic, raczej już nic nie urośnieHej, jak myślicie, lekarz sugeruje dziewczynkę? O której marzę Zobacz załącznik 1201408Zobacz załącznik 120140816 tyd. Moze macie podobne zdjęcia, chętnie wymienię doświadczeń
Jezu, współczujęHej dziewczyny ale miałam noc... Pisałam wam wczoraj że Nadia się napina i ściska nóżki cały dzień az się poci. Wieczorem długo nie mogła zasnąć po 22 zaczęła poplakiwac że boli ja brzuszek, nie chciała jeść tylko dużo piła, brzuch był twardy i wzdęty.. Pomasowalam jej brzuszek tak jak to robili w szpitalu by pobudzić jelita i zaczęły głośno pracować. Przed 1 wymiotowala, po wymiotach od razu zasnęła a od 4 zaczęły się kupy. Najpierw twarde później normalne i tak do 8 rano w sumie aż 7 razy ją przewijałam.. Chodzę jak cień dzisiaj ale najważniejsze że ona czuje się już dobrze.. A dopiero pisałam że z jelitami wszystko jest ok![]()
O mniamooooJezu, współczuję
Wy dziś gołąbkowo, a u nas takie klimaty
Ja mam nadzieje poznac teraz w srode... chociaz, jak dzidzia bedzie jak brat-to jeszcze dlugo nie poznamHej.czy jest w śród nas jakaś szczęściara która zna juz płeć maluszka? Ja muszę czekać na taką możliwość do 10grudnia![]()