reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nom, mój syn też 3050g ważył i 52 cm, także ubranka na 50 były na niego takie w miarę ok zaraz po porodzie, a w 56 się topił 🙈 A teraz jak patrzę na te ubranka na 56 to takie malutkie mi się wydają 😳
Hehe moje dzieci mialy 48 i 49cm i po 2300gram😂ja to sama od 50rozmiaru zaczelam szukac juz w 1ciazy chyba mialam przeczucie :) teraz czuje ze moze troche wiecej bedzie wazyc ale w cm to raczej max 50cm 😆ale zobaczymy jak to bedzie😁

reklama
Chociaz jak Twoje tak ladnie rosnie to moze duzy dzidzius bedzie na 56 napewno jakies po kilka sztuk przyda sie😆
Póki co ma wagę w normie, nic nie wskazuje na to, żeby był większy niż standardowo, a jak tu dziewczyny piszą, że dzidziuś ważył ponad 3kg, a ubranka 56 za duże, to trzeba kilka sztuk tych mniejszych jednak mieć, a mi się 62 już małe wydawało 😆

Ja mam nadzieję, że nie wda się we mnie i narzeczonego. Ja ważyłam jak się urodziłam 3850, a narzeczony 3950 🤣 nie jesteśmy za wysocy, ani otyli.

reklama
Ja to jak padne kolo 23 to śpię jak zabita do 7 😂😂😂 jestem tak zmeczona całym dniem, ze padam 😂najgorzej tylko skurcze w lydkach mnie lapia
To i tak podziwiam że możesz tak spać bo nam to nie dane jakoś. ;/ i skurcze też się dają we znaki właśnie tylko teraz dla odmiany ręce a nie nogi ;p Ale pocieszam się że jeszcze 3 miesiące:D coraz blizej nam jak dalej do końća!

Do góry