Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się spanie popsuło.
Jak tylko się położę, to od razu mi duszno, wszystko mi przeszkadza, poduszka ,kołdra, dziś otworzyłam balkon szeroko a i tak się męczyłam jeszcze z dobrą godzinę ( i tak mam otwarte okna na praktycznie cały czas, na noc obowiązkowo)
Oby tak było ,niestety nadal cisza
Za to ciasto mi się śniło cała noc i musiałam wstać i coś zjeść![]()
Moj tez mial często czkawki, ale nie pamiętam w ktörym tc się zaczęło. Jak się urodził to przez pierwsze 2 mies też często go łapałyJa dzisiaj zaraz po przepuszcza miałam to samo. Również nie jestem pewna czy to była czkawka, ale wydaje mi się że tak. W pierwszej ciąży synek non stop czkał mi w brzuszku![]()
Czy któraś z mamusiek odczuwała już czkwakę dzieciątka? Wczoraj wieczorem poczułam rytmiczne stukania przez 2-3 minuty cały czas. Przypomniałam sobie o brzuszkowych czkawkach i zastanawiam się czy to już mogło być to
[/QUOTE
Moja starsza córka miała mega czkawkę ale w późniejszym czasie. Potrafiła w nocy dwie godziny mnie męczyć dosłownie...Tak mocno czkała
Jeszcze chyba nie odczuwałam czegoś takiego jak czkawka u mojej dzidzi, ale koleżanka mi wspominała , że to zabawne uczucie@Pauliska757 zupełnie zapomniałam, że dzidziol może mieć czkawkę w brzuchu!! To takie głupie uczucie dla mnie![]()
Nawet nie wiedziałam, że to możliweJeszcze chyba nie odczuwałam czegoś takiego jak czkawka u mojej dzidzi, ale koleżanka mi wspominała , że to zabawne uczucie... tylko ona to czuła w późniejszym okresie jak dziecko było większe
![]()