reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale to są wartości na 100 g produktu. Prościej zjeść 200 g buraków ( ok. 2 buraki) niż szpinaku- to cała duża paczka ;)
No dokładnie, to przeliczenie na 100 g. Mozna zawsze jakos to połączyć 😅 mi np. Łatwiej było wypić koktajl ze szpinakiem, bananem, morelami i platkami owsianymi niz wszystko jesc osobno. 🙈
To fakt 😂🤦‍♀️, ale biorę żelazo, jem codziennie płatki owsiane lub jaglane i myślę że już wolę koktajl że szpinaka bo wejdzie mi że smakiem niż z burakiem i efekt marny 🤢🤣
No mi póki co lekarz kazal dietą podnieść wyniki, ale widać, że poszło w drugą stronę.
Zobaczymy co mi powie na wizycie 🙈

reklama
Duzo maja sardynki, wątróbka i pestki dyni. Sardynki to juz mi bokiem wychodzą 😂😂😂 wątróbka też.

A tak poza tym, mialam dzisiaj rano taki mega twardy brzuch i później puściło. Siostra mi wspomniala, ze to mogą być skurcze. Nie wiedziałam o tym. 🤔 I cały dzien mam takie jakby zakwasy na brzuchu, to mogłoby być od tych skurczy? Albo, ze brzuszek rośnie? 🤔

Duzo maja sardynki, wątróbka i pestki dyni. Sardynki to juz mi bokiem wychodzą 😂😂😂 wątróbka też.

A tak poza tym, mialam dzisiaj rano taki mega twardy brzuch i później puściło. Siostra mi wspomniala, ze to mogą być skurcze. Nie wiedziałam o tym. 🤔 I cały dzien mam takie jakby zakwasy na brzuchu, to mogłoby być od tych skurczy? Albo, ze brzuszek rośnie? 🤔
Ja to mam taki twardy brzuch cały czas. Ale gin mówi że to normalne 🤷 no i normalnie czuję jak mi się skóra rozciąga

Ja to mam taki twardy brzuch cały czas. Ale gin mówi że to normalne 🤷 no i normalnie czuję jak mi się skóra rozciąga
Ja dzisiaj mam to samo a wczoraj się kochaliśmy, dziś jest tragedia brzuch się spina, twardnieje ciągnie na dole.. A wizyta dopiero 18.12☹️

Dziewczyny jak Wam twardnieje bardzo brzuch to więcej odpoczywajcie. Ja niestety dobrych wspomnień nie mam z twardnieniem brzucha, bo w poprzedniej ciąży to zwiastowało skracanie szyjki. Oczywiście nie u wszystkich to musi być to, ale lepiej odpoczywać jak Wam to doskwiera
Ja właśnie tak mam drugi raz po stosunku i rzeczywiście dziś cały dzień praktycznie leżę.. Ale jakby się skracała to by tylko dawała znać po stosunku?, 🤔

Dziewczyny jak Wam twardnieje bardzo brzuch to więcej odpoczywajcie. Ja niestety dobrych wspomnień nie mam z twardnieniem brzucha, bo w poprzedniej ciąży to zwiastowało skracanie szyjki. Oczywiście nie u wszystkich to musi być to, ale lepiej odpoczywać jak Wam to doskwiera
Mam te same wspomnienia z pierwszej ciąży.

Ja właśnie tak mam drugi raz po stosunku i rzeczywiście dziś cały dzień praktycznie leżę.. Ale jakby się skracała to by tylko dawała znać po stosunku?, 🤔
Nie mam pojęcia.. Jak zaczęła się skracać to automatycznie lekarz dał zakaz przytulanek. Wtedy tak mi twardniał że czułam jakbym kamienie nosiła w brzuchu

reklama
Ja myślę, że to jest tak, że ona nie skraca się cały czas, tylko jakieś przeforsowanie ją może skrócić. Np wejście na 15 piętro po schodach albo, jak u mnie, prawie 1000 przejechanych kilometrów w 3 dni i ciągle pozycja siedząca🙈 no a jak leżysz i nie masz skurczów, to może się nie skracać. Weź nospę max @Patii_666 i magnezu ze 3 tabletki (jaki masz?) I leż już dziś.

Do góry