reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Z kotem zrobiłam raz podejście do choinki. Postała może tydzień. Masakra
@sad1717 mój kot jakoś nie reagował zbytnio na choinkę. W ciągu tych 18 lat może raz na nią wszedł, stłukł w sumie kilka bombek wiszących na dole i podjadł trochę łańcucha, więc mało szkód 😉
No ciekawe co to będzie 🤔 Na szczęście bombki mam plastikowe to może szkód większych nie będzie :) W ogóle moja choinka jest nie duża ale czarna ze srebrnymi końcówkami, uwielbiam ją 😍

A dziś tak pomyślałam o Tobie bo widzialam cię na ogolnym, kupę czasu cię nie było tu na forum. Co u ciebie? Wiadomo już czy Córcia czy synek?
Ja już po połówkowych. Córa była na prenatalnych i tak została 😁 ogólnie leżę cały czas bo brzuch boli, w międzyczasie jakiś krwiak się przyplątał ale ulotnil. Ogólnie jak nie urok to... Moje wyniki i USG wychodzi wszystko idealnie, książkowo. Gin mi powiedział że miałam za bardzo umięśniony brzuch i dlatego tak to boli bo jak ktoś ma słabe mięśnie to się łatwo rozciagaja, rozchodzą, także nie warto być wysportowana 😂

Ja już po połówkowych. Córa była na prenatalnych i tak została 😁 ogólnie leżę cały czas bo brzuch boli, w międzyczasie jakiś krwiak się przyplątał ale ulotnil. Ogólnie jak nie urok to... Moje wyniki i USG wychodzi wszystko idealnie, książkowo. Gin mi powiedział że miałam za bardzo umięśniony brzuch i dlatego tak to boli bo jak ktoś ma słabe mięśnie to się łatwo rozciagaja, rozchodzą, także nie warto być wysportowana 😂
Super kochana, teraz dużo odpoczywaj ❤️

O tak, ja mogę powiedzieć że już w miarę regularnie czuje, wczoraj na noc jak kopała to mój był w szoku że tak czuć już,, a ta kiedy termin masz?
15 kwietnia.
My wczoraj też leżeliśmy na łyżeczkę (ja byłam duza) i brzuszkiem przytulałam się do pleców starego to aż się przestaszyl tak go po kręgosłupie bombardowala 😂 no i nawet widać jak brzuch się trzęsie. Czytam że niektóre dziewczyny w 22 tyg dopiero zaczynają czuć ruchy a ja w 19 już się czuje jakby mi tam mały źrebak wirgał 😂😂

15 kwietnia.
My wczoraj też leżeliśmy na łyżeczkę (ja byłam duza) i brzuszkiem przytulałam się do pleców starego to aż się przestaszyl tak go po kręgosłupie bombardowala 😂 no i nawet widać jak brzuch się trzęsie. Czytam że niektóre dziewczyny w 22 tyg dopiero zaczynają czuć ruchy a ja w 19 już się czuje jakby mi tam mały źrebak wirgał 😂😂
Oo to super, u mnie jeszcze nie widać na gole oko ruchów tylko czuć przez rękę, ale pamiętam u nas Tez takie akcje były w pierwszej ciąży 🤣

reklama
Do góry