reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Myślałam że to my bardziej przeżywamy ciążę itd. ale to faceci chyba bardziej wariują 😂
O tak pierwsza ciąża to super czas, pierwsze usg, kopniaczki, ciuszki, w drugie niestety to ani dla mnie ani dla partnera nie ma już woow, czuje ruchy to czuje się spokojniejsza ale jakoś brak ekscytacji, nawet zauważyłam że mało brzuch dotykam, a co dopiero żeby mój dotykał, 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ a w pierwszej to ciągle nasłuchiwał najpierw uchem potem dłonią itd 🤣

O tak pierwsza ciąża to super czas, pierwsze usg, kopniaczki, ciuszki, w drugie niestety to ani dla mnie ani dla partnera nie ma już woow, czuje ruchy to czuje się spokojniejsza ale jakoś brak ekscytacji, nawet zauważyłam że mało brzuch dotykam, a co dopiero żeby mój dotykał, 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ a w pierwszej to ciągle nasłuchiwał najpierw uchem potem dłonią itd 🤣
No bo to już wszystko takie znajome dla was. :) U nas ciąża po poronieniu więc jeszcze bardziej ekscytacja że się udało.

To super że się udało, to wgl pewnie czekaliście na pierwsze kopniaczki, a imię macie wybrane już? 🤔
Nela :)
Mój luby codziennie wraca z pracy z jakąś nową rzeczą dla dziecka. Wysyła mi zdjęcia do akceptacji i praktycznie mamy już wszystko. Codziennie robi po mieszkaniu rundkę z kotem w wózku😂 boje się że niedługo będzie chciał kąpiele ćwiczyć 😂 kot już się spakował 😂😂😂

To super że się udało, to wgl pewnie czekaliście na pierwsze kopniaczki, a imię macie wybrane już? 🤔
A u Ciebie syn czy córka ? Imię ?
Wchodzę na to forum ale jak widzę po 200 wiadomości dziennie to nie chce mi się nadrabiać tego czytania i czytam ostatnia stronę po czym stwierdzam że nie wiem o co chodzi i się nie udzielam 😁

A u Ciebie syn czy córka ? Imię ?
Wchodzę na to forum ale jak widzę po 200 wiadomości dziennie to nie chce mi się nadrabiać tego czytania i czytam ostatnia stronę po czym stwierdzam że nie wiem o co chodzi i się nie udzielam 😁
U nas też córka tylko jeszcze bezimienna 😂 szukamy imienia nie typowo Polskiego,tak żeby do NL też imię pasowało musimy siąść do tego ale jakoś nie ma kiedy, 😂

U nas też mniej dotykania i nasłuchiwania. W pierwszej ciąży byliśmy sami, mogliśmy się przytulać i głaskać brzuszek całymi dniami. Teraz jest Szymkolec i mniej czasu na leniuchowanie więc stąd chyba mniej dotykania brzuszka

U nas też córka tylko jeszcze bezimienna 😂 szukamy imienia nie typowo Polskiego,tak żeby do NL też imię pasowało musimy siąść do tego ale jakoś nie ma kiedy, 😂
U nas był dramat bo ja jestem przedszkolanka i każde imię mi się kojarzy z jakimś dzieckiem i nawet jak jest ładne to dla mnie skreślone. Zaznaczyłam w apce 5 imion które mi się podobały i przyszly tatuś podjął ostateczną decyzję :)

reklama
Do góry