reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Trzymaj się, będzie wszystko ok ❤ ile maleństwo już waży?

Ja nadal nie umiem znaleźć sensownego łóżeczka ani fotelika. Może wy coś polecieć ? Łóżeczko 70x140, a fotelik jakiś dobry w przystępnej cenie bez bazy.

Tu fajne

Prywatnie chodzisz ?

Ja mam na 11:30 mam nadzieję, że nie będę czekała, bo teraz mam wizytę u innego lekarza i nie wiem jak tam to wszystko wygląda.
Nie znoszę czekać na poczekalni 🤣
Tak, prywatnie. Lekarz gaduła po prostu :) I zawsze przyjmuje też osoby niezapisane jak jest nagla potrzeba sprawdzić coś.

Też bardzo nie lubię czekac w poczekalniach, zwłaszcza teraz jak w maseczce trzeba.. dlatego zazwyczaj przychodzę, idę do położnej, potem pytam co i jak, jakie opoznienia i idę pozalatwiac np zakupy w aptece. Zawsze to chwila mniej siedzenia, A czas się wykorzysta jakoś;)

Jestem jeszcze w szpitalu na razie jest dobrze ale zostanę tu do porodu na obserwacij to jeszcze jakieś 2-3 tyg, chyba że będzie coś złego się działo to będą wcześniej ciąć

A w jakim jesteś szpitalu? Mam nadzieję, że warunki dobre i jedzenie też. Trzymaj się ciepło i zaciskaj kolana jak długo dasz radę ;)

reklama
Hej 😏 ja wczoraj byłam u lekarza według ostatniej miesiączki termin na 06.01 czyli dzisiaj 35 tydzień. Mała waży już 2600 i lekarz mi mówi że za dwa tygodnie umawiamy sie na cesarkę pewnie ok 15 grudnia. Szyjka sie skraca i jest bardzo miękka więc lekarz powiedział że pasowało by zebym jeszcze minimum 2 tyg wytrzymała... Powiem Wam ze sie trochę wystraszyłam bo wczesniej nic nie mówił o cc i nastawiłam sie na poród sn jednak mówi ze dla dziecka tak będzie bezpieczniej że tyle sie staralismy itp ( 4 poronienia). Na szczęście bedzie to juz ok 38 tyg więc ciaza donoszona i pewnie bedzie ważyć ok 3200. Co najważniejsze Córeczka zdrowa i ślina wszystko jest ok 😍

Do góry