reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli powiodą się trzy rzeczy to może sama kiedyś doświadczę takiego porodu. Ale zdjęć sama sobie raczej nie zrobię 😂 Aż takim hardcorem nie jestem 😂 Dla mnie takie zdjęcia są przepiękne, chyba nie ma piękniejszej sesji. Pewnie bym ryczała i robiła zdjęcia 😂
Razem z mama ktora bedzie ryczala z bolu :D Trzymam kciuki :p Ja po cc wygladalam okropnie XD taka bez makijazu moj cycek F i maly lepek dziecka;D ogolnie cycek wiekszy niz cale moje dziecko XD omg... A prosilam zeby mi tego typu zdjec nikt nie robil, a to poszlo oczywiscie w obieg ze sie corksa urodzila.

reklama
Mam dla Was ciekawostkę 😁 martwiłam się moim poziomem progesteronu, a dzisiaj z ciekawości poczytałam jaki hormon odpowiada za ból piersi w drugiej fazie cyklu. I to nikt inny jak progesteron właśnie 😜 Skoro dziś zaczęłam czuć ból to pewnie znaczy, że jego poziom wzrasta i już jest wyższy niż wczoraj na badaniu. Ale potwierdzę to jeszcze badaniem za dzień czy dwa i zobaczę, czy faktycznie tak jest.

Witam wszystkie staraczki, dolączam do Was jako świeża mężatka 😊
To nasz pierwszy cykl, wcześniej 3 lata tabletki anty, ostawione miesiąc temu dzień przed ślubem, więc jeszcze nie miałam "normalnej" miesiączki tylko tą z odstawienia. Dziś 29 dzień cyklu, wszystko boli jak na miesiączkę ale po tabletkach może się nie pojawić tak szybko, choć po cichu liczę, że nie pojawi się z innego powodu 😊
Chcę Was spytać o testy ciążowe. Tyle czytam i na różnych forach raz jakieś polecają, a na innym już podobno pokazuje jakiś kreskę bez ciąży... Jakie ze swojego doświadczenia możecie polecić, tak, żeby nie robiły niepotrzebnego zamętu? 😊

To nasz pierwszy cykl, wcześniej 3 lata tabletki anty, ostawione miesiąc temu dzień przed ślubem, więc jeszcze nie miałam "normalnej" miesiączki tylko tą z odstawienia. Dziś 29 dzień cyklu, wszystko boli jak na miesiączkę ale po tabletkach może się nie pojawić tak szybko, choć po cichu liczę, że nie pojawi się z innego powodu 😊
Chcę Was spytać o testy ciążowe. Tyle czytam i na różnych forach raz jakieś polecają, a na innym już podobno pokazuje jakiś kreskę bez ciąży... Jakie ze swojego doświadczenia możecie polecić, tak, żeby nie robiły niepotrzebnego zamętu? 😊
Ja po anty zaszlam od razu 1 cyklu:p a tez sie czułam typowo na @. Ale hormoniczki miałam pieknie ustawione po mercilonie.

Razem z mama ktora bedzie ryczala z bolu :D Trzymam kciuki :p Ja po cc wygladalam okropnie XD taka bez makijazu moj cycek F i maly lepek dziecka;D ogolnie cycek wiekszy niz cale moje dziecko XD omg... A prosilam zeby mi tego typu zdjec nikt nie robil, a to poszlo oczywiscie w obieg ze sie corksa urodzila.

Bo zdjęcia trzeba umieć zrobić. Tak ustawić kadr i perspektywę, żeby bohaterowie wyszli atrakcyjnie w tej trudnej sytuacji. Skupić wzrok odbiorcy na tym, co istotne i piękne. Miałam też robić zdjęcia lifestylowe, rodziców i noworodka w szpitalu i też się nie udało, z tego samego powodu.

Życzę Ci jak najszybszego opuszczenia6twho forum 😉 testy najlepiej bobo test lub nord test, wystrzegaj się pink bo jak jesteś w ciąży to nie pokażą, a jak nie jesteś to zobaczysz 2 kreskę 😉

Mam dla Was ciekawostkę 😁 martwiłam się moim poziomem progesteronu, a dzisiaj z ciekawości poczytałam jaki hormon odpowiada za ból piersi w drugiej fazie cyklu. I to nikt inny jak progesteron właśnie 😜 Skoro dziś zaczęłam czuć ból to pewnie znaczy, że jego poziom wzrasta i już jest wyższy niż wczoraj na badaniu. Ale potwierdzę to jeszcze badaniem za dzień czy dwa i zobaczę, czy faktycznie tak jest.
Za wszystkie objawy w 2 fazie odpowiada wzrost proga 🤷‍♀️

reklama
Bo zdjęcia trzeba umieć zrobić. Tak ustawić kadr i perspektywę, żeby bohaterowie wyszli atrakcyjnie w tej trudnej sytuacji. Skupić wzrok odbiorcy na tym, co istotne i piękne. Miałam też robić zdjęcia lifestylowe, rodziców i noworodka w szpitalu i też się nie udało, z tego samego powodu.
To fakt, przekonalam sie o tym na zdjeciach. jak mi za mlodu robili zdjecia cyfrowka uwazalam sie za paszteta :D A okazalo sie ze jestem mila dla obiekgtywu lustrzanki. Pomijajac ze mialam tez odjechane pomysly z ktorych fotografowie czesto korzystali w swoim portfolio :D No i cenili moj humor :D

Do góry