Gryfin
Fanka BB :)
Az tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjneTak, ja pytam o ciążowe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjneTak, ja pytam o ciążowe![]()
Pamiętaj gdzies o mnieMozna by zrobic na 2021gr oficjalna i gr prywatna o charakterze mniej oficjalnym
kameralnym
Takie starania na wesoloNa otwartej nikt sie ze szczelowow nie bedrzie przecież zwierzał
![]()
Ale to tak glosno mysle. Żeby nie było, że kogoś nie chcemy![]()
No to mnie zrobiłaś w bambukoAz tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjne![]()
WybaczNo to mnie zrobiłaś w bambuko![]()
O kogo widzą moje oczyPamiętaj gdzies o mniemarzy mi sie zacząć w maju 21.
Hej hejCześć dziewczynyMiłego dnia dla Was
Jak się czujecie? Który dc? Któraś testuje?
Ja dzisiaj 11dc, odpoczywamy z mężem na wsi i cieszymy się sobą
![]()
I u mnie dziś 15dc15dc, nic się nie dzieje jeśli chodzi o cykl[emoji41], u nas podobnie wczoraj był pełen relaks i winko z mężem za to [emoji3590]
No pięknie. Chyba nie doczytałam jak polecałaś fertilman i kupiłam ten zwykły bez plusa a z tego co czytam to fertilman plus jest na poprawę nasienia a zwykły to po prostu witaminy. Eh, brawo JaMój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okaże![]()