reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jaki dostalas antybiotyk? Ja nie dawno skonczylam ten swoj 4 x symural. JA sie stersowalam bakteriami w moczu a teraz jak mam covid to dopiero w glowie czyste szalenstwo ;( Ej cokolwiek bym zjadla to w smaku jak steropian ;) Ciekawe ile to potrwa - lekarz mowi ze nawet tydzien.

Taki antybiotyk mi przepisali.. Tak sie boje brać antybiotyk w ciąży żeby dzidzi nie zaszkodziło ☹️ Mam brac 2 tabletki na dzień ☹️

Załączniki

• IMG_20201130_133817.jpg
    IMG_20201130_133817.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 68
Jaki dostalas antybiotyk? Ja nie dawno skonczylam ten swoj 4 x symural. JA sie stersowalam bakteriami w moczu a teraz jak mam covid to dopiero w glowie czyste szalenstwo ;( Ej cokolwiek bym zjadla to w smaku jak steropian ;) Ciekawe ile to potrwa - lekarz mowi ze nawet tydzien.

Ty też biedna z tym pieprzonym wirusem ☹️ehh, oby z naszymi maleństwami tylko wszystko było dobrze....

Taki antybiotyk mi przepisali.. Tak sie boje brać antybiotyk w ciąży żeby dzidzi nie zaszkodziło [emoji3525] Mam brac 2 tabletki na dzień [emoji3525]
To bezpieczny antybiotyk, nie wolno go tylko brac tuz przed porodem, teraz spokojnie mozesz, ba nawet musisz. Infekcja to nie zarty, trzeba ja wyleczyc.

Niestety szczególnie w ciąży trzeba być sceptycznie nastawionym do różnych spraw- moim zdaniem. Życzę zdrówka i pamiętaj o dobrej osłonce do antybiotyku
Hej dziewczyny, a ja sie okazało że nam jakąś infekcje moczu i mi przepisali antybiotyk ☹️ Pojechałam do szpitala bo mnie w nocy tak bolało podbrzusze że myślałam że umre i sie okazało że to infekcja.. A w zeszłym tygodniu jak dzwoniłam to mi kazali brać paracetamol 🤦‍♀️ Dobrze że pojechalam sprawdzić ☹️

reklama
Kochana najlepiej zapytać farmaceutę w aptece bo priobiotyk dopasowuje się do antybiotyku są różne szczepy . Załączam link abyś sobie poczytała, polecam tez kefiry itp ale te które nie są produkowane z mleka w proszku.
Dziękuję 😘 Jaką osłonkę byś mi polecila? Bo niestety nic nie mam i nie wiem co kupić...

Do góry