• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oj współczuje Ci..
A ta izolacja chyba jest najgorsza, dosyć że człowiek czuje się paskudnie fizycznie to jeszcze z nikim innym nie może się zobaczyć. Do kiedy masz kwarantanne ?

Ja jak rodziłam miałam cc i musiałam być 6 dni w szpitalu i nie było odwiedzin w tym czasie to psychika też zaczynała siadać bo chciało się być jak najszybciej w domu, tak więc troche Cie rozumiem.
Najgorsze jest właśnie ze jestesmy zamknięci w domu. Inaczej jest być w domu i moc wyjść, a inaczej jak się chce wyjść a ci nie pozwalają... Ani nikt nie może przyjść do ciebie bo strach. Fizycznie to raz lepiej raz gorzej wiadomo. Ale psychika daje się mocno we znaki.

No i najgorszy ten ciągły strach że pojawią się jakieś nowe objawy i w ogóle... Wcześniej byłam przeziębiona i nie robiłam z tego wielkiego halo, a teraz to każde zakucie lub kaszel budzi obawy.

Ja dzisiaj sie tak nabiegalam caly dzien ze pachwiny mnie tak bolą 😂😂😂 chodze jak kaczka 😂 ale po wizycie u doktorka dostalam jakiegos powera 😁ale to juz za dużo 😁 juz grudzien jest i sobie mowie byle do stycznia byle do stycznia 😂zeby nie urodzic w grudniu bo to cały rok w plecy 😂😂ale jak zobacze 1 stycznia poczuje ulge 😂😂a w połowie stycznia to mogę rodzic nawet 😁

Ja dzisiaj sie tak nabiegalam caly dzien ze pachwiny mnie tak bolą 😂😂😂 chodze jak kaczka 😂 ale po wizycie u doktorka dostalam jakiegos powera 😁ale to juz za dużo 😁 juz grudzien jest i sobie mowie byle do stycznia byle do stycznia 😂zeby nie urodzic w grudniu bo to cały rok w plecy 😂😂ale jak zobacze 1 stycznia poczuje ulge 😂😂a w połowie stycznia to mogę rodzic nawet 😁
No co Ty nie powiesz urodziłam się 31 grudnia 🤣🤣🤣

A mnie brzuch ciagnie😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry