MtV
Fanka BB :)
który to Twój dzień cyklu?Ja juz mam wynikbthcg dzis 828
progesteron troszkę spadł ... ale biore duphaston a on nie wychodzi we krwii zresztą cyc boli , mdli to chyba jest ok ...
Spadek mocy dziś i u mnie ... [emoji849]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
który to Twój dzień cyklu?Ja juz mam wynikbthcg dzis 828
progesteron troszkę spadł ... ale biore duphaston a on nie wychodzi we krwii zresztą cyc boli , mdli to chyba jest ok ...
Spadek mocy dziś i u mnie ... [emoji849]
Ja jestem po transferze 5cio dniowej blastki - dzis 11 dzień poktóry to Twój dzień cyklu?
Masz wynikiJa dziś też ponowilam wyniki beta i zrobiłam progesterono 20:00 USG trzymajcie kciuki [emoji4]
Czyli teraZ leżysz do góry wentylem i pachnieszJa już też po konsultacji [emoji846] l4 zostaje narazie do następnej wizyty czyli do tego 04.01.2021. Mam odpoczywać i brać Duphaston a plamienia są często spotykane przy krwiakach więc tym się nie przejmować. Więc postaram się tak zrobić.
Zresztą plamie coraz mniej i kolor też wskazuję że to się kończy [emoji846]
Ja na początku miałam taki wielki brzuch- ale to przez zaparcia i wzdęcia...Mam pytanie czy panie tez się tak okropnie czują? Jestem w mojej pierwszej ciąży 6+2 wczoraj byłam u gina i stwierdziła że 6 tydzień ale zarodek rozwinięty jak na 4-5 tydzien. Na usg jest ze calosc ma 1cm a zarodeczek w srodku 13mm. Od tygodnia mam takie nudności ze ledwie przełkne śniadanie i pije ciągle herbatę z imbirem. Później jest lepiej i pod koniec dnia znowu nudności i brzuch mnie boli i jest cały napięty i wielki ten bandzioch jak nie wiem bym była w 4 miechu. Śpię po 10 godzin i dwa razy zemdlalam ale wymiotowac nie wymiotuje wiem ze musze jeść i te dwa duze posiłki zjem bo wieczorem juz naprawdę nie mogę. Czy ja tak tylko mam czy inne też? Czy może tylko przesadzam i to wszystko to normalne i musze przez to przejść do drugiego semestru? Pozdrawiam przyszłe mamy
Hej. Aktualnie jestem w 6+4 i początek tego tygodnia był okropny. Mdłości rano odpuszczały dopiero jak coś przegryzłam. Za każdym razem jak wstaje nad ranem, bo mam pełny pęcherz muszę szybo wracać do łóżka, bo czuje się słabo i robią mi się mroczki przed oczami. Dzisiaj było lepiej bo mdłości prawie nie było.Mam pytanie czy panie tez się tak okropnie czują? Jestem w mojej pierwszej ciąży 6+2 wczoraj byłam u gina i stwierdziła że 6 tydzień ale zarodek rozwinięty jak na 4-5 tydzien. Na usg jest ze calosc ma 1cm a zarodeczek w srodku 13mm. Od tygodnia mam takie nudności ze ledwie przełkne śniadanie i pije ciągle herbatę z imbirem. Później jest lepiej i pod koniec dnia znowu nudności i brzuch mnie boli i jest cały napięty i wielki ten bandzioch jak nie wiem bym była w 4 miechu. Śpię po 10 godzin i dwa razy zemdlalam ale wymiotowac nie wymiotuje wiem ze musze jeść i te dwa duze posiłki zjem bo wieczorem juz naprawdę nie mogę. Czy ja tak tylko mam czy inne też? Czy może tylko przesadzam i to wszystko to normalne i musze przez to przejść do drugiego semestru? Pozdrawiam przyszłe mamy