reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewuszki!
Piszecie o porodzie, ja narazie im bliżej tym mniej sie boję, pewnie dopiero w maju to do mnie dotrze że czas na mnie, czas na ból i męki hehe.
Już bym chciała żeby dzidzia była przy mnie i dlatego mi tak śpieszno do tej chwili. :tak::tak:

A co do aktywności dzidzi, to mi się też zdaje że ona wogóle nie śpi, kopie jak mały piłkarz i cały czas ta zgaga ufffff

reklama
IWONKO2006-gratuluję tak szybkiej sprzedarzy!Ja siedze i czekam na mężusia ,który jescze z pracy nie wrócił a obiadek mam zamiar zrobic jak wróci a juz mi burczy:-Dw brzuszku:tak:.Iwonko a ty wczesniej chodziłaś do szkoly odzenia czy pierwszy raz sie wybierasz jak ja?

Chyba jednak zabiore sie z obieranie ziemniaczków chociaz czas mi zleci tak jakos mało piszecie pewnie wszystkie siedza i konsumuja obiadek hehe:-D:-).To ja narazie ide a może namówie ślubnego po obiadku na basenik?Tak dawno nie byłam a uwielbiam a to wszystko przez jego prace ,zbyt póżno wraca :-):no::angry:A najblizszy basen to 30 km i tak czy siak z 3 h trzeba poswiecic mo juz lece pa!:blink:

a propo mojego suwczka którego o tyg.wkleic nie moge to jest tak,że ja go wklejam i wszystko jest ok.robie co trzeba tyle ,że wyswietla sie informacja z błedem na str.I tak jest za kazdy razem ,gdy chce go wkleić i co wy na to?Chyba juz wcale go nie bede miała ,a ogóle moze miala któras podobny problem i go wkoncu rozwiazała?:confused:Ja sama natym sie głowie bo nie ma kto mi pomóc :sorry2::baffled::no:Sorrki ,zże ja znów nie na temat...............:sorry2:

Własnie odwiedziłam nowy wątek który już się pojawił LISTOPAD 2008, a my się pniemy piętro wyzej, a nawet dwa bo styczniówki juz znikneły.:-):-):-)

Po obiedzie poszłam spać i spałam do tej pory, nocka odespana, od razu lepiej się czuję:-), głowa przestała boleć.
Iwonka, ja się nie dziwię, że tak szybko sprzedałaś to ubranko, bo ono było cudne;-)

reklama
Jejku, już się listopad 08 pojawił, ten czas jest okrutny. Ja to pamiętam, jak dziś, gdy koleżanka mi wysłała linka do stronki BB, mówiąc, że super strona. Ach, jak ja bym dziś bez BB żyła??:confused::sorry2:

Do góry