Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niestety ja mam podobne zdanie.Ja w pierwszej ciąży chodziłam nfz i nie pójdę nigdy więcej.. Nie otrzymałam żadnego zdjęcia, na usg czasami mi pokazali dzidziusia..
Teraz chodzę prywatnie i podejście jest o wiele lepsze.. Wiem że niektórzy są na nfz fajni ale u mnie w mieście brak..
W Boże Narodzenie podrzuciłam wyniki badań lekarzowi, zapytała, czy chcę podejrzeć malucha, zrobiła mi usg, dostałam fotkę i nic nie zapłaciłam- byłam w szoku, ale lekarz powiedział, że to kontrola, a nie wizytaJa w pierwszej ciąży chodziłam nfz i nie pójdę nigdy więcej.. Nie otrzymałam żadnego zdjęcia, na usg czasami mi pokazali dzidziusia..
Teraz chodzę prywatnie i podejście jest o wiele lepsze.. Wiem że niektórzy są na nfz fajni ale u mnie w mieście brak..
Dlatego tak jak napisałam, każdy lekarz jest inny.. Zależy od jego podejścia.. Ja jutro idę wyniki zrobić. TSH bo muszę skontrolować i odrazu zrobię mofologie, mocz i glukoze, akurat na środe będę mieć już wyniki wstępne..W Boże Narodzenie podrzuciłam wyniki badań lekarzowi, zapytała, czy chcę podejrzeć malucha, zrobiła mi usg, dostałam fotkę i nic nie zapłaciłam- byłam w szoku, ale lekarz powiedział, że to kontrola, a nie wizyta![]()
prenatal uno. Z tego co się orientowałam są najlepsze u nas aczkolwiek poprzednia ciąże zaczynałam w Stanach i tam np są zupełnie inne wytyczne co do składuWitam po świętach![]()
moje pytanie brzmi jakie witaminy dedykowane dla wczesnej ciąży przyjmujecie?