Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie dostalam wyniki bety, dzisiaj 7066, w zeszły poniedziałek 955, przyrost 76%, ale powyżej 1000 podobno jest dużo niższy i to się mieści w normie. Szukam informacji i wychodzi na to, ze jestem na granicy, przy tej becie i w tym tygodniu na dniach mógłby się pojawić pęcherzyk żółtkowy i zarodek, wiec nie ma opcji teraz coś ocenić, pozostaje mi czekać [emoji85]Będzie dobrze.. Owu byla pozniej, zagnieżdżenie, więc jeszcze kropek się nie pojawił. Ja tydzień temu miałam pęcherzyk 0.98 cm z zarysem ciałka żółtego..
Myśl pozytywnie. Na kolejnej wizycie będzie już piękne serduszko..
No to spokojnie. Bo zarodek może się pojawić z dnia na dzień.. Powyżej 10 tys jest serduszko, także poczekaj spokojnie.. Więcej bety nie rób, bo teraz już będzie inaczej przyrastac... Ja nie wiem jaka betę miałam w dniu badania, bo zrobiłam 2 dni później i byla 4388. W środę mam wizytę, także zobaczymy co się u mnie pojawi.. Będzie to tydzień od badania bety, więc już powinna być powyżej 10 tys więc powinno być serduszko ..Wlasnie dostalam wyniki bety, dzisiaj 7066, w zeszły poniedziałek 955, przyrost 76%, ale powyżej 1000 podobno jest dużo niższy i to się mieści w normie. Szukam informacji i wychodzi na to, ze jestem na granicy, przy tej becie i w tym tygodniu na dniach mógłby się pojawić pęcherzyk żółtkowy i zarodek, wiec nie ma opcji teraz coś ocenić, pozostaje mi czekać [emoji85]
Bete robiłam 21->248 i 23-> 542A na kiedy masz kolejna wizytę?? Robiłaś betę?? Kiedy miałaś??
Przyrost dobryBete robiłam 21->248 i 23-> 542
Ostatnia17.11. Ale cykle między 30-35 dni...
Następna dopiero 11.12
Dzięki za słowa otuchy.Przyrost dobry
Masz długie cykle więc zagnieżdżenie było później..
Będzie dobrze![]()
Dziewczynywracam z mojej wizyty i z OM wychodzi 5w6d a pęcherzyk wychodzi ze 5w3d... ale bije serduszko wiec lekarz mówi ze jest ok! 3 dni do tylu może być. Termin skorygowany mam na 24 sierpnia ale będzie cesarka wiec jakoś 16?
trzymam kciuki za wasze fasolki.
O jakie dobre wiadomości z samego ranaDziewczynywracam z mojej wizyty i z OM wychodzi 5w6d a pęcherzyk wychodzi ze 5w3d... ale bije serduszko wiec lekarz mówi ze jest ok! 3 dni do tylu może być. Termin skorygowany mam na 24 sierpnia ale będzie cesarka wiec jakoś 16?
Dziewczynywracam z mojej wizyty i z OM wychodzi 5w6d a pęcherzyk wychodzi ze 5w3d... ale bije serduszko wiec lekarz mówi ze jest ok! 3 dni do tylu może być. Termin skorygowany mam na 24 sierpnia ale będzie cesarka wiec jakoś 16?