Martynaa02
Fanka BB :)
Śliczna! Gratuluję!Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna! Gratuluję!Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
Trzymam kciuki, zeby wyniki wyszly dobrzeGratulacje dziewczynki![]()
ja też trafiłam do szpitala ponieważ ciśnienie mi zaczęło skakać i mam okropny obrzęk nóg i dłoni. Czekam na wyniki czy jest białko w moczu, bo wtedy cesarka.. A jak nie ma to leczymy
rozwarcia nie ma, skurczy brak
![]()
36+3 także jeszcze za wcześnieTrzymam kciuki, zeby wyniki wyszly dobrze
Ktory tydzien u Ciebie?![]()
Tez jestem tego zdania[emoji16]36+3 także jeszcze za wcześnie [emoji4] poza tym.. Niech poczeka do stycznia, już niedługo, a rok różnicy [emoji3]
Mi jeszcze brakuje kilku rzeczy, A co gorsza remonty pełną parą idą, A ja się boję, że już urodze jak wszystko w kurzu i rozkopaneJa wam się pochwalę że wyprawka już zakończona, dla młodego mamy wszystko
Ja mam wszystko w pudłach, wyprane i poprasowane, meble też stoją w kartonach, ale ojciec jakoś nie umie się wziąć za remont, więc też w takim zawieszeniu jestem.Mi jeszcze brakuje kilku rzeczy, A co gorsza remonty pełną parą idą, A ja się boję, że już urodze jak wszystko w kurzu i rozkopane![]()
Ja juz po remontach. Dalam radę i Wy tez dacieJa mam wszystko w pudłach, wyprane i poprasowane, meble też stoją w kartonach, ale ojciec jakoś nie umie się wziąć za remont, więc też w takim zawieszeniu jestem.