• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

A czy Was też dziewczyny czasami pokluwaja jajniki? Pytałam o to ginekologa to powiedział, że wszystko możliwe i że na razie nic z tym nie robimy.. Ale sie zastanawiam czy też tak może miałyście? I to już tak któryś dzień z kolei wieczorem mnie pobolewa tylko jeden, cały czas ten sam. U mnie ogl zdarzały się wcześniej takie bóle, podobno mam pcos ale jeszcze nie tak do końca zdiagnozowane

reklama
A czy Was też dziewczyny czasami pokluwaja jajniki? Pytałam o to ginekologa to powiedział, że wszystko możliwe i że na razie nic z tym nie robimy.. Ale sie zastanawiam czy też tak może miałyście? I to już tak któryś dzień z kolei wieczorem mnie pobolewa tylko jeden, cały czas ten sam. U mnie ogl zdarzały się wcześniej takie bóle, podobno mam pcos ale jeszcze nie tak do końca zdiagnozowane
Ja tak miałam tydzień temu przez kilka dni, że czułam kłucie w jajniku, wtedy też lekko pobolewało mnie podbrzusze jak na okres. Mi też lekarz mówił, że to nie jest powód do zmartwień, organizm się przyzwyczaja.

Dziewczyny, jesteście już na l4? Lub kiedy planujecie? Ja dopiero koniec 5 tygodnia, ale zastanawiam się nad tym za jakiś czas bo pracuję w miejscu gdzie jest pełno zarazków (dzieci) i sporo muszę się nagimnastykować, a w dodatku sama bardzo szybko łapię choroby, średnio raz na miesiąc jakieś przeziębienie lub angina... Poza tym sama jestem wcześniakiem z zagrożonej ciąży. Nie wiem czy ryzykować, czy sobie odpuścić za jakiś czas. Za tydzień mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że już będzie serduszko, zapytam też lekarza co o tym sądzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry