Patii_666
Fanka BB :)
A lekarz coś mówił? Może taka uroda, lepiej za dużo niż za małoU mnie 20+4 430 g i wydaje mi się to bardzo dużo;/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz coś mówił? Może taka uroda, lepiej za dużo niż za małoU mnie 20+4 430 g i wydaje mi się to bardzo dużo;/
Mówili że duże i tyle..a ja urodziłam się malutka i mąż też.. i jestem ogólnie małaA lekarz coś mówił? Może taka uroda, lepiej za dużo niż za małoszykuj się na duże bobo
No jasne!Dzień dobry. Mam termin na kwiecień. Mogę dołączyć ?
Dziękuje za powitanieNo jasne!
Opowiedz trochę o sobie jeśli możesz, spodziewasz się chłopca czy dziewczynki? Na kiedy termin? Jak się czujesz?![]()
Dziękuje@anettee2021 witamy cię w naszych skromnych progach
Będziemy trzymać kciuki żeby dzidziuś siedział u ciebie w brzuszku jak najdłużej. Musisz być dobrej myśli. Ja na początku ciąży też dużo leżałam bo miałam ciążę zagrożoną. Ale było warto. Szybko zleciało. U ciebie też szybko zleci![]()
![]()
Ja na połówkowym byłam 20+2 tydzień to mała ważyła 330gDziewczyny ile wasze dzidzie wazyly w 20+5??
Pewnie WitajDzień dobry. Mam termin na kwiecień. Mogę dołączyć ?
Mój 19 tc 350 gDziewczyny ile wasze dzidzie wazyly w 20+5??