reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Ja chcaiałm tylko powiedzieć że cieszę się że nam wątek trochę przystopował :tak::tak::tak:...znaczy że dzieciaczki mają się OK :-)

reklama
Mój Kuba miał dzis bliskie spotkanie z chodnikiem:-( wyszłam z nim na spacerek przed blok, chodziliśmy sobie, wszystko było ok, do momentu kiedy Kubus nie schylił sie po kamyczek (robił to nie pierwszy raz)... lekkie zachwianie równowagi, rączka mu się podwinęła pod brzuszek i zarył nosem o chodnik:-(, ma zdartą skórkę na nosku i pod noskiem, to jest powierzchowna rana, bo w sumie tylko mu to lekko krwią podeszło, ale strup bedzie... przemyłam mu to wacikiem z wodą i nie wiem czy powinnam czymś odkazić? jesli tak, to czym? bo jestem zielona:eek:

Oj:-( Biedny Kubus:-(
Ja przemywam woda utleniona. Jesli to drobne zadrapania, to powinno wystarczyc:tak:

Biedny Kubuś.:-(
a Stasio zaczął w nocy kilka razy pokasływać. tylko bardzo suchy ten kaszelek. Byliśmy dziś u doktora, i osluchowo jest czysto, a że nie ma żadnych innych objawów typu gorączka itd. to stwierdziła że to może być reakcja alergiczna:szok:, szczegolnie że na buźce pojawiło mu się kilka krostek.:baffled: Także dostaliśmy Zirtek do podawania przed snem. I jeszcze witaminy, bo wibowit dla niemowląt jest juz za słaby:baffled:

Kasiu jesli nie masz nawilzacza powietrza, to powies wieczorem na lozeczku mokra pieluszke. Powinno troszke pomoc:tak:

reklama
elis przemyj woda utleniona:tak:
Ja mojej nie dowierzam i na spacerze zawsze trzymam ja za kaptor,zeby uniknac takich sytuacji dopuki nie nauczy sie dobrze chodzic

Do góry