reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Jak to mówią : "odpukać w niemalowane" 

Mada80
Fanka BB :)
Cisza przed burza?Nie chorowac dzieciaczki,bo mamusie maja duzo sprzatania przed swietami;-)

elisabeth
Październik '06 i '09
Mój Kuba miał dzis bliskie spotkanie z chodnikiem:-( wyszłam z nim na spacerek przed blok, chodziliśmy sobie, wszystko było ok, do momentu kiedy Kubus nie schylił sie po kamyczek (robił to nie pierwszy raz)... lekkie zachwianie równowagi, rączka mu się podwinęła pod brzuszek i zarył nosem o chodnik:-(, ma zdartą skórkę na nosku i pod noskiem, to jest powierzchowna rana, bo w sumie tylko mu to lekko krwią podeszło, ale strup bedzie... przemyłam mu to wacikiem z wodą i nie wiem czy powinnam czymś odkazić? jesli tak, to czym? bo jestem zielona

gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Cisza przed burza?Nie chorowac dzieciaczki,bo mamusie maja duzo sprzatania przed swietami;-)![]()
Ika - nie poruszaj drazliwych tematow sprzatania ;-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Biedny Kubuś.:-(
a Stasio zaczął w nocy kilka razy pokasływać. tylko bardzo suchy ten kaszelek. Byliśmy dziś u doktora, i osluchowo jest czysto, a że nie ma żadnych innych objawów typu gorączka itd. to stwierdziła że to może być reakcja alergiczna
, szczegolnie że na buźce pojawiło mu się kilka krostek.
Także dostaliśmy Zirtek do podawania przed snem. I jeszcze witaminy, bo wibowit dla niemowląt jest juz za słaby
a Stasio zaczął w nocy kilka razy pokasływać. tylko bardzo suchy ten kaszelek. Byliśmy dziś u doktora, i osluchowo jest czysto, a że nie ma żadnych innych objawów typu gorączka itd. to stwierdziła że to może być reakcja alergiczna

reklama
Mada80
Fanka BB :)
elis przemyj woda utleniona
Ja mojej nie dowierzam i na spacerze zawsze trzymam ja za kaptor,zeby uniknac takich sytuacji dopuki nie nauczy sie dobrze chodzic

Ja mojej nie dowierzam i na spacerze zawsze trzymam ja za kaptor,zeby uniknac takich sytuacji dopuki nie nauczy sie dobrze chodzic
Podziel się: