reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tez nie lubi kombi... Ale uparł sie, ze potrzebujemy duzego (wtedy jeszcze o ciazy tej nie myslalam) ze ledwo sie mieścimy hahaha. I tak sie ledwo mieścimy. Teraz jeszcze wozek dojdzie to nawet przyczepa by sie przydała 😂😂😂
A u mnie znowu na odwrót, mój mąż chciał kupić małe autko a ja się uparłam na kombi ( jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży) ale myślałam przyszłościowo i w ten sposób mamy dwa auta w kombi 😅 tyle, że ja uwielbiam jeździć samochodem a większym jest lepiej 🙂

Załączniki

• 6F4BBB09-972E-4C63-BCA4-0428C15395D6.jpeg
    6F4BBB09-972E-4C63-BCA4-0428C15395D6.jpeg
    120,1 KB · Wyświetleń: 67
To daj znać co i jak! Ja do 13.01. muszę czekać, a ostatnie usg miałam na początku grudnia, więc się pewnie wagowo sporo zmieniło i w ogóle jestem ciekawa co tam u maluszka, zwłaszcza po tych leniwych świętach, co się nie ruszał, więc tym bardziej się będę stresować :(
Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwością 😏

reklama
Normalnie wazy ;) ani malo ani duzo... ;)
No no ja wiem, że normalnie, zgodnie z tymi wszystkimi internetowymi kalkulatorami, ale w realu rzadko które dziecko tak waży 😂 mój ostatnio (29+5) ważył niecałe 1700g, czyli wg jednego kalkulatora jakieś 300g więcej, a wg innego nawet 100g MNIEJ- że mniej to mi jeszcze nigdy nie pokazało 🤯 a zgodnie z usg o tydzień większy był, teraz powinien ważyć między 2400 a 2500g w zależności od kalkulatora, jak będzie 2500g to się ucieszę, ale kto wie, czy nie więcej jak tak szybko zaczął przybierać :o

Do góry