33+6To sporo wazy a na jaki tydzien?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Hehhe to dobrze jeszTo tym bardziej super, że tak ładnie ważyJa cukrzycy nie mam, a maluszek ostatnio już był o tydzień większy, a teraz po tych ilościach słodyczy, które wciąż pochłaniam, to strach się bać
![]()

A u mnie znowu na odwrót, mój mąż chciał kupić małe autko a ja się uparłam na kombi ( jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży) ale myślałam przyszłościowo i w ten sposób mamy dwa auta w kombiTez nie lubi kombi... Ale uparł sie, ze potrzebujemy duzego (wtedy jeszcze o ciazy tej nie myslalam) ze ledwo sie mieścimy hahaha. I tak sie ledwo mieścimy. Teraz jeszcze wozek dojdzie to nawet przyczepa by sie przydała![]()

Załączniki
aaa sory myslalam ze to bylo do świętej92Normalnie wazyani malo ani duzo...
![]()

Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwościąTo daj znać co i jak! Ja do 13.01. muszę czekać, a ostatnie usg miałam na początku grudnia, więc się pewnie wagowo sporo zmieniło i w ogóle jestem ciekawa co tam u maluszka, zwłaszcza po tych leniwych świętach, co się nie ruszał, więc tym bardziej się będę stresować![]()

Noo bardzoHehhe to dobrze jesz![]()

Omg!!! Rogal MarcińskiNoo bardzoNa początku ciąży jadłam ładnie, a teraz się rozbestwiłam - właśnie wcinam rogala marcińskiego, jeszcze się ostał w zamrażarce, ale do tego na rozgrzeszenie mam kefirek i owoce
![]()

No tez mi sie wydaje, ze normalnie. Dla mnie najważniejsze zeby byla zdrowa! Nawet 4 kg niech wazyaaa sory myslalam ze to bylo do świętej92![]()

reklama
No no ja wiem, że normalnie, zgodnie z tymi wszystkimi internetowymi kalkulatorami, ale w realu rzadko które dziecko tak ważyNormalnie wazyani malo ani duzo...
![]()