• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Ja takze po 1 wizycie. Na ten moment wszystko OK - CRL 4.5mm. Lekarz powiedzial "ciaza zywa". Niemiej jednak serduszka nie slyszalam. Termin ustalony na 26.08

Kiedy najlepiej wykonac pierwsze badania te z krwi?
Chyba za mały zarodek jak na widoczne serduszko, od jakieś wielkości dopiero widać. Kiedy masz kolejna wizytę??.
Ja będę robić tydzień przed kolejna wizyta..

Też miałam ostatnia miesiaczke 23.11 . 30.12 był już widoczny u Ciebie pęcherzyk żółtkowy?
Szczerze to nie pamietam bo byłam tak podekscytowana a opisu wizyty mi nie dał tylko założył kartę ciąży i zobaczymy się 14 na drugiej wizycie.
BBBB77F9-E3B9-4F7D-861B-E98DD5DD96E9.jpeg

A ja musiałam przełożyć moje dzisiejsze usg na jutro.. tak się czuję dzisiaj fatalnie (mdłości, osłabienie), ze nie dałabym rady podjechać. Zwłaszcza, ze na szybko musiałabym odwieźć córkę do domu i jechać.. nawet moj endo dzisiaj na teleporadzie stwierdził, ze po moich wypowiedziach słychać, ze się zle czuje. Oby jutro było lepiej 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry