reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Noo ludzie sa okropni. Moj lekarz mowi ze na morfologie nie musze isc na czczo ale jakby pytali to żebym mowila że jestem 😂 takze ide kolo 10 i juz mniej ludzi jest
No ja przyjechałam w sumie jakoś o 8:40, a laboratorium od 7 😉 dwie dziewczyny były na krzywą cukrową, aż mi się przypomniało jak siedziało się 2 godziny 🤣

reklama
No i ja ale dłużej jak stoję to już nogi mi puchną i ciężko mi 😉 ale dziecko wpuścili z rodzicami jak panie wyszły i zobaczyły, że rodzice z dzieckiem są, znaczy dziewczynka to z 7 lat miała na bank, jak nie więcej :)
No tak jak ja na krzywa cukrowa szlam to bez kolejki a nie bede sie tlumaczyc sie kazdemu ze ide... Ludzie tylko patrza ze ja wchodze sobie bez kolejki to juz krzywe twarze robia😂

Najważniejsze to się dogadać, upewnić, że ma się takie same, bądź podobne priorytety w życiu i znaleźć w tym balans. I czas dla dziecka, relacje i ciepło rodzinne są ważne😍, jak również pieniądze na dobre życie, wakacje i dodatkowe zajęcia😍. Jeśli sobie dobrze zorganizujemy nasze rodziny, to przy odrobinie szczęścia, da się to tak zrobić, że jest czas na ciepło rodzinne i zabawę i na pracę plus obowiązki😗. Fajnie, że już rozmawiacie o tym co będzie jak maluchy będą na świecie❤.
Ja tylko juz odliczam te dni ❤

Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona... :D i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?

Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona... :D i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Wczoraj miałam gorszy nastrój bez wyraźnego powodu, ale generalnie jestem w miarę stabilna emocjonalnie :D Porodem staram się na razie nie nakręcać. No i ja mam nadzieję, że uda się jednak być z mężem w czasie porodu, bo we wszystkich rozważanych przeze mnie szpitalach jest to możliwe. Gorzej obawiam się ewentualnego zakażenia COVIDem przed samym porodem :/

Akurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze sie 😂haha a mi 24dni zostaly

Moja pierwsza ciąża też, ale czuję jakiś spokój o dziwo 😊

reklama
Akurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze sie 😂haha a mi 24dni zostaly
ja ostatnio dwa wieczory z rzędu płakałam bez powodu 🙈🙈 mąż pytał co się dzieję to twierdziłam że taką mam potrzebę 🙈 dzisiaj humor jakich dawno nie było :D sama się dziwie tym nastrojom ale widocznie organizm musi swoje odeagować :D Staram się nie panować nad emocjami ale sama zauważyłam że małe rzeczy potrafią mnie mocno zdenerwować gdzie wcześniej na niektóre wcale nie zwracałam uwagi :p

Do góry