reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

Pociesza mnie fakt, że ta beta ładnie przyrasta ale mimo tego mam obawy .
Może faktycznie macica się nam oczyszcza z resztek po okresie i nie ma się czym martwić aż tak bardzo
Mi się wydaje ze to od zagniezdzenia zarodka jednak, bo macica ci się oczyściła, kochana, podczas okresu poprzedniego . Maluch sie mocno wszczepil i stąd ta krew ;)

reklama
Ja tak miałam w piątek i sobotę [emoji11] i już do teraz czysto jest ;)
U mnie cały dzień było czysto i już się zdarzyłam ucieszyć, że już po problemie , a tu oczywiście znów niechciany widok podczas wizyty w toalecie..Dobrze, że u Ciebie chociaż się skończyło [emoji846]

Moja córa jeszcze nie [emoji849] a ma ostatnio problemy z zasypianiem..

Dziewczyny ja ostatnio wszystko jem z sosem czosnkowym [emoji848] frytki pizza a nawet chleb z masłem i sosem czosnkowym, w poniedziałek chciałam go dodać do kalafiora i sosu grzybowego, tak jadłam kalafior z sosem grzybowo-cukiniowym [emoji23]

Wczoraj kazałam mężowi kupić sos czosnkowy, bo się skończył, tak intensywnie używam [emoji23]

Moja córa jeszcze nie [emoji849] a ma ostatnio problemy z zasypianiem..

Dziewczyny ja ostatnio wszystko jem z sosem czosnkowym [emoji848] frytki pizza a nawet chleb z masłem i sosem czosnkowym, w poniedziałek chciałam go dodać do kalafiora i sosu grzybowego, tak jadłam kalafior z sosem grzybowo-cukiniowym [emoji23]
Ja za to kanapki z czosnkiem wcinam [emoji85]i do tego herbata z imbirem, miodem, cytryna i sokiem malinowym [emoji1]zestaw idealny

Pociesza mnie fakt, że ta beta ładnie przyrasta ale mimo tego mam obawy .
Może faktycznie macica się nam oczyszcza z resztek po okresie i nie ma się czym martwić aż tak bardzo
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🤞🤞
Strasznie mi się dłuży czas do pierwszej wizyty (dopiero przeszły tydzień będę badana)
Przyjmuje progesteron 2xdz i nie dźwigam, Mam nadzieję że coś pomoże 🤞🤞

Mi w czwartek kochana tez wychodziła pierwsza wizyta 21.01(ale z racji, ze krwiak pękł to dzisiaj byłam pierwszy raz)
Czekamy do czwartku 🙌😘
Czy któraś z Was spotkała się z przypadkiem, gdzie kobieta miała krwiaka i płódbył chory bądź tez dzieciątko ?
Zaczęłam się bardzo zamartwiać

reklama
Do góry