Tak kojarzę Cie z wątku Marcoweczki. Też jestemNie dotrwałam do kontroli i wczoraj 34+0 rozwiazali ciążę przez cc po odejściu wód.
Moje malenstwa są juz ze mną, z waga urodzeniowa 1980g 46cm i 1800g 44cm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak kojarzę Cie z wątku Marcoweczki. Też jestemNie dotrwałam do kontroli i wczoraj 34+0 rozwiazali ciążę przez cc po odejściu wód.
Daj znak po wizycie. Ja mam u niej w środę. Wiesz co wciągnęła mnie ale ja zaczęłam do niej chodzić od 13 tc a jestem teraz w 30tc. Więc sporo wczesniej. W którym jesteś tygodniu? Niezle ze tam jest takie oblozenie.. i jak widać nie tylko u nich. Spróbuj tez jak sie nie uda na Żwirki i Wigury to b.dobry szpital tez i spróbuj w Bródnowskim. Moja kolezanka rodziła.tam pol roku temu i zadowolonaHej Anett, niedawno przeprowadziliśmy się z Pragi Południe i mieszmy w Markach.
Ogólnie dzisiaj trochę się załamałam bo kiedy w końcu udało mi się dodzwonić na Żelazną dostałam od położnych info, że mam wysłać skierowanie i dane mailem co bezzwłocznie uczyniłam. Dzisiaj przyszła lakoniczna odpowiedź, że nie mają miejsc i tyle... Na Krowej nie ma, na Żelaznej nie ma, na Starynkiewicza mnie nie chcą bo ciąża dwukosmówkowa, jutro dzwonię na Madalińskiego i do Bielańskiego ale jak tam mnie odeślą z kwitkiem to nie wiem co zrobię... @anett96 czy Ciebie Dr. Pisarek bez problemu wciągnęła do przychodni na Żelazną po prywatnej wizycie?! Mam umówioną jutro, mam nadzieję że to coś da...
No w sensie dwuowodniowa dwukosmowkowa; )Hmm a co to znaczy 2o2k?![]()
Gratulacje [emoji3059]Nie dotrwałam do kontroli i wczoraj 34+0 rozwiazali ciążę przez cc po odejściu wód.
Tak kojarzę Cie z wątku Marcoweczki. Też jestem[emoji4][emoji4] jeszcze.raz gratulacje. Czy po odejściu wód od razu są skorcze?? Czy odejście wód jest bolesne? Trzeba szybko jechać do szpitala? Wybacz pytania jestem zielona w temacie[emoji4]
Ja jestem w 9 tygodniu więc może jest szansa... Dzięki za podpowiedźz będę szukać dalej... Odezwę się jutro po wizycie!Daj znak po wizycie. Ja mam u niej w środę. Wiesz co wciągnęła mnie ale ja zaczęłam do niej chodzić od 13 tc a jestem teraz w 30tc. Więc sporo wczesniej. W którym jesteś tygodniu? Niezle ze tam jest takie oblozenie.. i jak widać nie tylko u nich. Spróbuj tez jak sie nie uda na Żwirki i Wigury to b.dobry szpital tez i spróbuj w Bródnowskim. Moja kolezanka rodziła.tam pol roku temu i zadowolona
DokladnieTak kojarzę Cie z wątku Marcoweczki. Też jestemjeszcze.raz gratulacje. Czy po odejściu wód od razu są skorcze?? Czy odejście wód jest bolesne? Trzeba szybko jechać do szpitala? Wybacz pytania jestem zielona w temacie
![]()
DziękujęGratulacje [emoji3059]
Ładna waga dzieciaczków, wszystko z nimi ok?
To super [emoji4]Dziękuję [emoji4] Dzieci oddychają samodzielnie, ale są odciążane ze względu na wczesniactwo i podają im z przerwami tlen. I dopóki korzystają z tlenu to są karmione sondą. Pani doktor mówi, że radzą sobie bardzo dobrze i potrzebują po prostu czasu.