Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Mam monitoring za 20 minut właśnie czekamI jak tam monitoring?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam monitoring za 20 minut właśnie czekamI jak tam monitoring?
Nie bój się będzie dobrzeByłam w klinice w poniedziałek zabieg . Powiem wam tak szczerze że cykam się strasznie
Ja tez miałam uderzenia gorąca,Cześć dziewczynyjak dobrze pójdzie to za dwa dni zacznę brać Clostilbegyt, czekam tylko na @ i mogę od 2dc brać tak kazał lekarz. Stąd moje pytanie czego się spodziewać po tym leku? Na co zwracać uwagę podczas cyklu i monitoringów?
Trzymam kciuki, ja prawdopodobnie będę miała w przyszłym tygodniu, tez się cykam..Byłam w klinice w poniedziałek zabieg . Powiem wam tak szczerze że cykam się strasznie
Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywnyJa tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.
Rośnijcie zdrowo [emoji3590]Hejka. Ja się pożegnałam wczoraj z panem doktorem z kliniki pięknym robaczkiem na USG![]()
Ja zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny![]()
Clo też mam od 2dc tylko jeszcze nie mam okresu i nie mogę zacząć braćJa zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.