reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz jakbym wiedziała, ze tak to będzie bym nie zaczela 😂 i żałuję, ze 5 lat temu jak kupiliśmy mieszkanie to nie zrobiliśmy wszystkiego tio top tylko szybko szybko. Mąż moj jest perfekcjonista takze teraz ma pole do popisu 😂a co najsmieszniejsze w zyciu nie mial nic wspolnego z remonami😂 robi remont z YouTubem 😂😂😂 dobrze, ze chociaz zna sie na prądzie, jest nadzieja ze nie spali mi sie mieszkanie 😂 mowi ze w niedziele juz pomaluje salon ale ja w to bie wierzę!!! 😂Jak będziemy wymieniac moze niedlugo na cos większego to pierw remont później przeprowadzka. Chodze z mopem ciagle żeby nie nosilo sie do lazienek ani sypialni naszych ale ciezko utrzymac czystosc a takich warunkach. Jedno wiem, ze jak zaczne sprzatac to szybko urodzę 😂
Eee to zdolniache masz w domu ;) Mój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia ;)
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..

Eee to zdolniache masz w domu ;) Mój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia ;)
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..
Ooo kuchnie zrobił sam super!!! Mi sie marzy nowa kuchnia ale to moze w wakacje wymienimy 😂 bo to juz spora gotówka😀najgorzej, ze ja lubie zmiany szybko mi sie cos nudzi😀😀

Ooo kuchnie zrobił sam super!!! Mi sie marzy nowa kuchnia ale to moze w wakacje wymienimy 😂 bo to juz spora gotówka😀najgorzej, ze ja lubie zmiany szybko mi sie cos nudzi😀😀
Zrobił klasyczna ja lubię biel czarny szary.
Mamy białe meble wysoki połysk marmurowe płytki ciemny blat. Nie mogę zdj wstawić bo niby plik jest za duzy

To u mnie tak samo. Jakby się nic nie zmieniało. I wgl nie czuję jakiś przepowiadających ani jakiejs super pracy macicy żeby się przygotowywała i chyba nic podobnego i zaczynam się denerwować:(( a od dziś donoszona! 💕 także zaczynamy wieksza pracę fizyczna! :D i uciskamy punkty! 😆
U mnie też nic się dzieje (36+6Hbd), ale na razie się tym nie martwię ;)
Często czujecie że dziecko ma czkawkę? 🤔 moja gwiazda ma średnio z 4 razy dziennie 😅 nie wiem czy to od tego że dużo słodkiego jem? 🙈
Moja mała to tak nawet z 5-6 razy dziennie ma czkawkę ;)

reklama
Do góry