marta18691
Fanka BB :)
Kuchnia super[emoji173]
Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków
Udało mu sięJak jeszcze sam zaprojektował, to dopiero zdolny chłop z niego! Mi to się wiele różnych wnętrz podoba, zwłaszcza kuchnia jest dla mnie ważna i mam dużo wizji, ale żeby tak stworzyć tą jedną jedyną to nie ma opcji, więc jak już kupimy coś swojego pewnie trzeba będzie na projekt jeszcze wydać, ew. kupić coś gotowego, ale w gotowym to zawsze coś jednak nie pasuje i taka robota![]()
Mój termin19 luty
DziękujęKuchnia super[emoji173]
Udało mu siępierwszy raz robił kuchnię, złapał wiatr w żagle i zrobił meble do łazienki haha stolarz chciał 4 tyś A on zrobił o połowę taniej i z lepszego materiału. Jak kasy się trochę odłożyć zacznie robić poddasze powodzenia mu życze[emoji23][emoji1787]
Pr9jekt sami można zrobić w różnych programach szkoda kasy płacić za projekt
Dziękuję![]()
Widzę też spać nie możesz[emoji849] ja od 1.40 się mecze... A na dniu spac nie moge ..
No super wyszlo mężowi!Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków
Ja dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w lazienceJa dziennie wstaje w nocy[emoji23]i nie spie
Ja dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w laziencejakas bezsilność mnie na tej końcówce bierze;p
Może nie to ze przezywam co jestem juz zmeczona mocno. Wiesz w nocy naprawde zle spie. Dodatkowo mam duza anemia i jestem na lekach od połowy ciazy co tez to zmeczenie nasila. I troche mnie to juz irytuje bo człowiek by chciał żeby mieć to za sobą a tu dni sie dłużą jakby ten 9 miesiąc mial jqkies zwolnione tempo;pNo widze bardzo przezywasz to [emoji25]a mi wyslali z rossne ze moge odebrac do marca oliwke mamas bebydream za 1gr fajnie bo zawsze cos czlowiek wykorzysta z takiej promocji...i jeszcze mozecie skorzystac z dadaclub i tam paczuszke miec jak urodzi sie dzidzius